haugh 66 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan potreban prednji blatobran za cbr f3 063 20 44 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Imam od f2 ako ti odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan nece da moze imam ga i ja nisu isti jbga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Novembar 20, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan bitaj brku sa foruma da li ima...ako ne, pozajmi od nekoga blatobran pa daj brki da napravi kalup...srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...