donmarkoni 23 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju bmw r850r 1997 godiste,vodi se na meni vec dve godine.58000km presao,redovno odrzavan,jedino ulaganje je za gume koje su do pola potrosene.vise informacija na 063/8326445 (ukuliko se desi da se ne javim,desava se da ne cujem telefon dok radim posaljite sms) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan cena 4300e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan niko zainteresovan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prolece, ko zna...? Za sada sam miran sa ovim f650, dok se prezimi i ne nakupi neki evro... A svidja mi se sto je beo, i ovaj moj je takodje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan kada sam ga uzeo bio je trula visnja,malo je bio izguljen a iskreno boja mi se nimalo nije svidela,mnogo tamna za moj ukus i resim da ga prefarbam u belo,bar na njemu nema puno delova,nije cista bela boja ima raznobojnih kristala u zavisnosti od svetla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ga je samo imati a kamoli voziti.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan za odredjenu svoticu moze ga voziti bez brige ko god pozeli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bullet88 214 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Chicago - Shabac Motocikl: Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan motor je stvarno prelep na slikama a jos lepsi uzivo,a vlasnik ga je stvarno odrzavao i pazio ,moje preporuke srecno sa prodajom bojan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Novembar 23, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan niko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Novembar 23, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je ko lutkica. Jedino je problem to što nema kupaca. Svi se nešto stisli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Greje li te zamena za K100, naravno uz moju doplatu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Markoni, dobro doplaćujem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Te ne interesuje mozda Intruder 125 ili skuter? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena eventualno za neki jeftiniji r tiba 600rr,r6,636....ili ducati ,potrebni su mi radi reklame posla kojim se bavim pa.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Reklame ! Pa nema problema ako te interesuje neki airbrush mogu ceo motor da ti napravim kao pokretnu REKLAMU ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Promenio je vlasnika! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...