GS 249 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Da probamo jos jednom! Prodajem Hondu AT rd07a 1997.god u ektra stanju ,BiH table ,kao nova ,dosta dodatne opreme ; Touring vizir Crash bar GIVI Grijaci rucica Nosaci kofera Alu koferi nosac GPSa GPS Crypton 2000, pod garancijom uticnica za struju x2 Cijena je narednih deset dana fixno 3500e sa svom opremom!!!! Dodatna oprema vrijedi 700-800e ,najmanje. U racun uzimam cross do 2000e max ili hard enduro do 4000e (samo strani ili BiH papiri). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloba72 0 Napisano Novembar 17, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kilometraza? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan 50499km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi Gugi 0 Napisano Novembar 17, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima , gdje da nadjem 3.500 eura+carinske dazbine da kupim ovo chedo :'( :'( ;D Izvini za off , ali nikada nisam vidio ljepsu afriku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 17, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koliko bi izasle carinske dazbine da se ova lepotica registruje na BG table. Jer ako je to nesto podnosljivo smatrajte da je moj TA, samo zbog ovog oglasa, na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bude nesto za pricu? Matori ti znas sta radis? Srecna trgovina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 17, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bude nesto za pricu? Matori ti znas sta radis? Srecna trgovina! Ma ja znam Vanju, a to je dovoljno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koliko bi izasle carinske dazbine da se ova lepotica registruje na BG table. Jer ako je to nesto podnosljivo smatrajte da je moj TA, samo zbog ovog oglasa, na prodaju 450-500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 17, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koliko bi izasle carinske dazbine da se ova lepotica registruje na BG table. Jer ako je to nesto podnosljivo smatrajte da je moj TA, samo zbog ovog oglasa, na prodaju 450-500e hmmm, toliko ??? :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...