Guest zvedri Napisano Januar 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E pa kao pocetniku mi treba malo pomoci i saveta oko izbora kacige. Ok znam osnovne razlike i kapiram da mi treba full-face kaciga, e sad sta je sa onim skidanjem unutrasnjosti, pa vizirima koji se ne magle, pa istim koji se ne grebu .. mislim koliko je sve to stvarno ili je samo prica !? Sto se tice vadjenja unutrasnjeg dela koji se pere da li je to preporucljivo kao sto se meni cini da jeste ? Ajde preporucite neke kacige do cirka 150 eura, hvala. Ince uzeo sam Apriliu Pegaso 650, samo da imate uvid u pogledu izbora kacige. A da, interesuje me od kog materijala su ok kacige od kog nisu, i koje su tezine kaciga prihvatljive, a koje ne ? I naravno gde se koje kacige mogu naci kod nas? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 29, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi malo u Moto Oprema sekciji, pisalo se vec o kacigama do 150 eura. Tamo sam i objasnio gdje koja ima da se uzme :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Januar 29, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle godine kupio Nolan N83 za 100e kod coveka u temerinu. Pogledaj malo po forumu naci ces informacije o njemu. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 29, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Nolan N83 za 100e... :shock: Jel' to novo ili polovno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Januar 29, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ja bih pre na tvom mestu uzeo flip-up zbog motora... sve opcije koje si naveo, coolmax, antifog etc... skoro svaka kaciga ima za 150-ak eura... ali cesh teshko za te pare naci trokompozitnu kvalitetnu kacigu... P.S. pozovi rajka iz kragujevca, on ima extra kacige za malo kesha... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest zvedri Napisano Januar 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan flip up ne bih sigurno da uzimam jer mi nije to to , nego ce biti ipak full face, a vidim i ja da ce biti malo skuplja od tih 150 , a videcu da se cujem sa rajkom pa da vidim sta ima ... Hvala svima , a ako neko ima jos neki predlog ili ideju neka kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Januar 30, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan ...Nolan N83 za 100e... :shock: Jel' to novo ili polovno? Naravno da je novo Ne bi uzeo polovnu kacigu nikad. @zvedri idi tamo u temerin kao sto sam ti rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 30, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan NOLAN kod autobuske stanice ima nekakv zimski popust za neke modele kaciga NOLAN, X-LITE, pa mozda vredi pogledati. Na popustu su stariji modeli, ali to nema nikakve veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano Januar 30, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan e sad sta je sa onim skidanjem unutrasnjosti' date=' pa vizirima koji se ne magle, pa istim koji se ne grebu .. mislim koliko je sve to stvarno ili je samo prica !? Sto se tice vadjenja unutrasnjeg dela koji se pere da li je to preporucljivo kao sto se meni cini da jeste ?[/quote'] Ne uklapa se u cenu Nolan N102 N ali ima sve sto trazis i sjajna je. Mozda imaju i nesto do 150 evra. Uostalom pozovi ih ili pogledaj u Bgd Hadži Nikole Živkoviæa 2 kod dolazece autobuske stanice tel. 011/182-755 fax. 011/181-799 http://www.mototradegroup.com/kontakt/ Veoma su poslovni i ljubazni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest zvedri Napisano Februar 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam Nolan kacige pre neki dan .. ali jos nisam odlucio . Svidela mi se N61 ako se ne varam, ali se kod nje ne skida unutrasnjost sto mi se ne svidja.. Video sam i AGV AIRTECH koja mi je zanimljiva ima skidanje unutrasnjosti, anti skretch, anti fog (sto verovatno radi ne radi ) uradjena je od kompozitnog fibera... i kosta malo preko 12.000 din sta mislite o njoj? i neka vasa iskustva ? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 1, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam Nolan kacige pre neki dan .. ali jos nisam odlucio . Svidela mi se N61 ako se ne varam' date=' ali se kod nje ne skida unutrasnjost sto mi se ne svidja..[/quote']Nemoj za to mnogo da se brines, imas sprej za pranje unutrasnjosti kacige i ona ti je uvijek kao nova... ...Video sam i AGV AIRTECH koja mi je zanimljiva ima skidanje unutrasnjosti' date=' anti skretch, anti fog (sto verovatno radi ne radi ) uradjena je od kompozitnog fibera... i kosta malo preko 12.000 din sta mislite o njoj? i neka vasa iskustva ?Hvala [/quote'] Ne znam da li je iko ima odje, ali to je, ovako na papiru, sigurno dobra kaciga. Ja bi svakako prije nju nego N61. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...