V.G. 6 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugar vozi ovu hondu i jako je zadovoljan njom. Postoji problem, ustvari ako je to uopste problem, vuce odlicno do 200 km/h, da bi nakon toga postigao jos nekih 5-10 km/h i dalje nece da vuce, a do limita ima jos 2000-2500 ob/min. Da li tu nesto nije u redu ili je to normalno ponasanje za ovaj motor???? pozdrav, Vlada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Novembar 12, 2009 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Max brzina joj je negde oko 240 km/h.....sem toga retko koji motor u serijskom izdanju ide u zadnjem stepenu prenosa do limita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 12, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi malo da ga prešteluje i neće biti problema Imao sam sličan problem i uspešno je otklonjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Novembar 12, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi malo da ga prešteluje i neće biti problema Imao sam sličan problem i uspešno je otklonjen Mislis na stelovanje karburatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Novembar 12, 2009 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi malo da ga prešteluje i neće biti problema Imao sam sličan problem i uspešno je otklonjen Mislis na stelovanje karburatora? Naravno karburatori...jedino sto jos moze da se steluje sem njih su ventili.....mislim da je gojko u pravu odradite karburatore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Novembar 12, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi malo da ga prešteluje i neće biti problema Imao sam sličan problem i uspešno je otklonjen Mislis na stelovanje karburatora? Naravno karburatori...jedino sto jos moze da se steluje sem njih su ventili.....mislim da je gojko u pravu odradite karburatore. Hvala na savetu...Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 12, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan I proveri filtere goriva i vazduha pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se savetu da se uradi servis karbona i prekontrolišu ventili (nekako ide u paru, nije ni preveliko ulaganje za ruke). Slične simptome sam imao kad su prosvirale dve membrane karburatora i nije do kraja izvlačio iglice (nije imao dovoljno goriva na punom gasu, i zaustavlja se na 200). Uradi se servis i zameni se šta treba, problem motora koji iza sebe imaju deceniju ipo je što zahtevaju malo više pažnje... Kad ga bude sredio, u petoj će navlačiti 210 . To mi iz ličnog iskustva prvo pada na pamet. Što kaže džolaja, možda i iz drugog razloga ne dobija dovoljno goriva ili vazduha. EDIT: znam koji je to motor, tjs V.G.-ovog drugara. Filtere je izmenjao letos, nije do filtera, karboni su sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...