sparco 149 Napisano Januar 29, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan evo vrhusnkih solucija za on board kamere i chak su primamljive cijene skroz http://www.dogcamsport.co.uk/index.html ko voli da se snimadok putuje must have stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 29, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan uz ovo covjek kupi novi snayo xacti koji ce se pojaviti na ljeto, otporan na padove vodu prasine svashta neshto i do kraja zivota se snima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Januar 29, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pre neki dan naleteo na ovaj sajt... Da li zna neko ima li gde kod nas da se kupe ovakve stvarcice (posto jos uvek nemam poverenja u narucivanje tehnike preko neta)?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 29, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan moz kod njih slobodno da narucis bez bojazni, kod nas nema niti ce iti skroije to je sigurno, nemamo mi trziste za ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Januar 29, 2007 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam nabasao na slican sajt (http://www.rfconcepts.co.uk/helmet_cameras.htm). Planiram obavezno da kupim jos jednu kamericu za kacigu, ali da postoji mogucnost prebacivanja izvora slike da bude ili sa same kamere ili sa ove kamere sa kacige... I jos ako se ubaci i snimanje razgovora tokom voznje, lepota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 29, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan na ovom linku od mene imas njihovu soluciju snimanja sa iste kamere , znaci ne kupujes externu nego ima neki cudan umetak sa hard diskom za snimanje, a vidio sam nedje imaju naravno solucije za zvuk odlicne na skoro sve produkte pogledaj tj prorshljaj pa ces vidjeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Januar 29, 2007 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Da, al ja vec imam i koristim za snimanje miniDV kamkorder, koja ima a/v ulaz gde savrseno moze da se ukljuci ta kamerica koja bi bila na kacigi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 29, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan extra onda uzmes najeftiniju varijantu i miran si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...