TomoB 1618 Napisano Novembar 7, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan 11. 11. je po katoličkom kalendaru sv. Martin, ki dela iz mošta vin (koji baš u to vreme pretvara sok od grožđa u vino). Ovih dana u starom delu grada ima mnogo štandova, gde može da se proba mlado vino u glavnom poznatih vinogradara i proizvodjaća. Ovaj putopis svodi se na svega par ulica u Ljubljani (počeo me je zanimati moj grad, koliko interesantnih motiva, nikad ga nisam slikao) stigosmo sa ljutim, teškim mašinama, kao uvek do sad bazni tabor br. 1 početak monogo obećava pržen krompir sa crnim lukom delio se mufte velike gužve uz Ljubljanicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 7, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan sv. Martin nešto svinjsko Ovo je Robbov vodnjak (bunar, delo vajara Frančeska Robbe). U nekom jugoslovenskom prevedenom prospektu pisalo je "Bunar robova" Ne čudim se ovom prevodu, jer u prošlosti su se tu obavezno slikali mladenci posle izrećenog DA kod matičara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 7, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ove nemaju pojma, da ih gledaju bajkeri. opaaaa, stiže me nesreća... Jedino Mokl je u Ljubljani iznad gradonačelnika!! reka posle kiše... most šustera ovaj mi je poznat a i ova galerija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 8, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan mesarski most tromostovje Najveći slovenski poet umetnost u vazduhu glavna crkva sv. Nikole bunar "robova" I tako prodje i ovaj Martin Kraj MOTORCI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nisi mogao da izbegnes slikanje pored bunara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan bravo, prava "tura". Ljubljana, kao i uvek divan grad. oseca se svecano raspolozenje...koji foto aparat koristis TomoB? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 8, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ...koji foto aparat koristis TomoB? http://www.dpreview.com/reviews/nikoncp5700/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 8, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Da, zaboravih, pošto je ovde glavna, životna i najbitnija stvar hrana, na dan sv. Martina ruča se: - pećena guska punjena filom od jabuka, kajsija, kruha i grožđica - crven kupus sa vinom - mlinci - kilo vina Prijatno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ova zima u Ljubljani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Praznik za oci i dusu, in usa droga osetila (kakav mi je izgovor?). POZDRAV OD >>MO(A)TORACA<< IZ MLADENOVCA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo... Ako nam skinu vize, nadam se da ću to videti i uživo... Poz... bajkeru na ljutoj mašini i suvozaču... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Tomo,jel moze jedno pitanje, imas li neku sliku gde Mokl ne drzi casu ili flasu? ;D Opet nam diras gradonacelnika,mislim vaseg,naseg.........menjajte ga ako nije dobar A gospodja,samo vas gleda! Pozdrav i vidimo se uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 8, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Tomo,jel moze jedno pitanje, imas li neku sliku gde Mokl ne drzi casu ili flasu? ;D Ad1) Slika ne postoji, jer je to urodjeno, to je genski uslovljen poremećaj, kao neko je npr. mali ili golem, ćelav ili rutav, glup ili bistar... Opet nam diras gradonacelnika,mislim vaseg,naseg.........menjajte ga ako nije dobar Ad2) Gradonačelnik ovde vlada tvrdom rukom (nije to slovenačka osobina), ne znam odakle taj hibrid od karaktera ali građanima to očito prija. Može se skinuti samo atentatom. A gospodja,samo vas gleda! Ad3) Gospodja je posle toga otišla sa koleginicama u kafanu, gde su slavile rodjendan. U sitnim satovima se je iz priloženog moglo primetiti, da nisu pile samo sok od jagoda. Pozdrav i vidimo se uskoro. Ad4) Dok ne vidim, ne verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Tomo, Ljubljana vam je prelepa...da si nam barem obrazložio šta se nelazi na pojedinim fotkama, recimo onim metalnim vratima sa kovanim figurama... Hvala i nadamo se obostranom viđenju!! Da li će nama trebati pasoši bez vize ili sa 'Belim Šengenom' može samo uz L. K.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav TomoB, Ljubljana iz tvog ugla je prelepa. Njaviše mi se dopada galerija slika. Za svaku pohvalu je i da si se setio nas izelica koji volimo da pojedemo I samo jedno pitanje, nevidim na Piaggiu tablice, on se vozi kao biciklo ili moraš imati malu dozvolu za njega ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 8, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Tomo, Ljubljana vam je prelepa...da si nam barem obrazložio šta se nelazi na pojedinim fotkama, recimo onim metalnim vratima sa kovanim figurama... Hvala i nadamo se obostranom viđenju!! Da li će nama trebati pasoši bez vize ili sa 'Belim Šengenom' može samo uz L. K.! To su bronzana vrata sporednog ulaza u glavnu crkvu, gde su prikazani ljubljanski biskupi 20. veka. Delo su vajara Mirsada Begića, bosanskog porekla iz Glamoča. Za dokumente ne bih znao, po mome če trebat pasoš. Trenutno mogu samo Hrvati da udju sa osobnom kartom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4866 Napisano Novembar 8, 2009 Ne silazi, 5579 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vec par puta sam se uverio u lepotu Ljubljane...Stalno krojim kakvu varijantu da mi se nadje na putu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 8, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav TomoB, Ljubljana iz tvog ugla je prelepa. Njaviše mi se dopada galerija slika. Za svaku pohvalu je i da si se setio nas izelica koji volimo da pojedemo I samo jedno pitanje, nevidim na Piaggiu tablice, on se vozi kao biciklo ili moraš imati malu dozvolu za njega ? Draga Katerina, hvala na komplimentima. Pijađo Ćao = bicikla, bez tablice, dozvole, kacige. Tera se gde i bicikla do 25 na sat (samo smo ih mi malo "otvorili" ). Tek sad primetih, da komentira osoba ženskog pola.... ccc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi se sviđa atmosfera na ovim slikama. I ove tezge sa hranom i pićem, gledao sam ih u Austriji i Nemačkoj, za sve moguće praznike, sjajan običaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Predivno, zaista sam uzivao gledajuci slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Novembar 9, 2009 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo ! Bilo mi je ispod casti da trazim vizu da bih turisticki obisao Sloveniju i ostatak Evrope. Ako stvarno ukinu vize eto i mene kao ponosan gradjanin Srbije kod vas, s motorom naravno.... Hvala TomoB sto si podelio s nama ove divne slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 9, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Onda ne treba da dolazite, sve je na slikama. Ako već, onda jedan po jedan molim, nemojte svi odjednom, ima da se zaglavite na Bregani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CHHD 0 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Slovenia Prijavi odgovor kao problematičan Tomba, baš su lepe fotke od naše lepe .....Al si malo zajebao. Puno fotki u PM. A kad smo bili na vožni KALAMARI samo par fotki. Dal si biker ili p......,.....Za večeras hvala ti punozbog prevoza kuči. Svima laku noč.hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan .."dal' si biker il' photographer.." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1062 Napisano Novembar 12, 2009 Ol' dirty bastard, 646 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo,voleo bih videti i uzivo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...