PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za pobednika !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam pobedniku, moja fotka je No. 4. Hvala svima na glasovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ^Potpisujem. Inache moja fotografija je br. 5 (leptir - lastin repak). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Novembar 16, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam , ali kome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan +1 'ajde da sad da čujemo odakle je taj vanzemaljac ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke pobedniku,moja fotka je 2.Hvala svima koji su glasali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Svi učesnici finala se javiše osim pobednika, možda hoće da ostane anoniman (kao ovi što osvoje 7-icu na loto-u) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5840 Napisano Novembar 16, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo JA.....nisam pobednik ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Fotografija br 1 je nastala na Kritu letos, u sred grada Hania. Samo da se javim, nova tema veceras. Hvala drugari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Zub čestitam!!!! Bila je ovo teška borba, ali pravedna. Sve fotografije su bile super! Hvala svima koji su učestvovali! Nastavite da se družite sa nama. Sad da čujemo koja je tema za novi krug takmičenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Zub-e ! Jedva cekam veceras... Ne bi bilo lose da malo prodiskutujemo oko nacina glasanja. Mislis na krace vreme za glasanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na krace vreme za glasanje? Da, trebalo bi skratiti vreme ostavljeno za glasanje, a opet, mislim da je u redu da imamo malo vise vremena za izradu fotografija. Jos ako moze da se glasa za vise fotografija (npr. 3, 2, 1 poena), to bi bila prava stvar. I ovo sto smo sada dobili je nekakav pomak napred, ali takmicenje moze da bude jos bolje i zanimljivije i treba da ga tako usmeravamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan E pa hvala, drago mi je da vam se dopala fotka. Evo jos koja iz rodnog mesta moje zivuljke, tek da vidite odakle dolazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Nova tema BOJE Sve je u nekoj boji, samo odaberite koje je vase vidjenje ove teme. Ajd nek bude dosta fotki i bacite se u neki opasan trip, ili surovu realnost, kako god da vam je volja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAAAAAuuuuuuuuu ala je ova krivina lepo ispala svaka cast na fotki:)))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...