pedja1 2 Napisano Januar 28, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam cuo da je ubijen vozac SUPERSTOCKA Darko Cirkovic iz Trstenika. Dali neko zna nesto vise o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam saznao , na zalost :cry: istina je.Nek mu je laka crna zemlja. Neznam kako i zasto je ubijen, ali mnogo sam ga postovao kao vozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Januar 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan laka mu zemlja postovao sam ga kao vozaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 29, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan uh , cuo sam danas za to Darko je Krusevca , poznavao sam ga... R.I.P. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Januar 29, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Januar 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zna neka informacija o ovom dogadjaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmr27 33 Napisano Januar 31, 2007 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno ne mogu da verujem!Zna li se nesto vise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Januar 31, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kruševljanin ubijen u Bolonji Kruševljanin Darko Æirkoviæ (23) ubijen je prošlog vikenda u Bolonji, saznaje „Blic“. U Æirkoviæa je za sada nepoznati èovek ispalio tri hica, koja su ga pogodila u glavu, leða i ruku. Drugi detalji o zloèinu za sada nisu poznati, a Æirkoviæev otac, poznati kruševaèki biznismen, i stariji brat veæ su otputovali u Bolonju kako bi preuzeli telo ubijenog. Darko Æirkoviæ je našoj javnosti postao poznat po pobedama na moto trkama u Srbiji, ali se ubrzo njegovo ime pojavilo i na stranicama crne hronike. Sredinom juna 2005. godine sa Brankom Kneževiæem iz Beograda uhapšen je zbog oružane pljaèke benzinske pumpe „Lukoil-Beopetrol“ u Aleksincu. Prema tadašnjem saopštenju policije, Æirkoviæ i Kneževiæ su oko tri sata posle ponoæi naoružani pištoljem došli na pumpu i uz pretnju oružjem od radnika oteli 11.900 dinara i mobilne pakete 063. Obojica su uhapšena iste noæi. Nekoliko sati posle pljaèke, kod Ražnja su svojim automobilom izazvali saobraæajnu nesreæu. Kruševaèka policija, koja je izašla da obavi uviðaj, lako je otkrila da su oni akteri razbojništva, jer je u njihovom u automobilu naðen plen sa pumpe. Zbog ovog razbojništva Æirkoviæ je nedavno pravosnažno osuðen na tri godine zatvora. Kako bi izbegao izdržavanje kazne, on je pobegao u Italiju, gde je u Bolonji živeo poslednjih nekoliko meseci.Italijanska policija æe na rasvetljavanju ovog ubistva raditi u saradnji sa kolegama iz Srbije. T. M. S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Februar 1, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan iTALIJANSKA stampa je objavila juce kratak clanak da je srbin ubijen samo inicijali pokojnika motiv ubistva nepoznat a istraga je u toku.Samo su to kratko prokomentarisali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 1, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana ce biti u subotu na krusevackom novom groblju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VeNoM 35 Napisano Februar 8, 2007 U prolazu, 29 postova Lokacija: JA-god-InA Motocikl: MaxX 125cc, XCitinG 500Ri Prijavi odgovor kao problematičan r.i.p. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...