misko_kolo 1297 Napisano Novembar 7, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Samo da bude kao današnji dan. Može i 'ladnije, al' da ne pada. Mrzim kišu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Novembar 7, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Novembar 10, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna nesto novo o doceku? Nadam se samo da nece padati kisa, sve ostalo je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Najsvezije informacije ; Malopre sam se cuo sa Boletom. Rezultati koji pokazuju start rada novog bubrega se svode na normalu. Jos nisu u granicama normale ali su drasticno bolji od pre par dana. Vec nedelju dana nije bio na dijalizi i stanje se, Hvala Svevisnjem, polako normalizuje. Po njegovoj prici, on sve vise seta, sedi i sva njegova motorika se polako uhodava mada i dalje ima jake bolove u predelu operisanog mesta. Kao rezultat toga, postoji mogucnost da Bole pre predvidjenog roka dodje kuci, pa cak i u narednih par dana. Sto se tice prevoza, medicinska sluzba nije predvidela takve slucajeve tako da cu da ga ja vozim mojim autom. Bole je insistirao da mu ne treba lezeci polozaj i da moze bez problema da izdrzi put do Titela sedeci na sedistu. Mada i dalje postoji velika opasnost od infekcije videcemo kako da se i od toga zastitimo. Trazio sam po apotekama maske ali kazu da to nema sanse da sad nadje pa ako neko ima neku zalihu bila bi vise nego dobrodosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pedja, mislim da je pametnije da ga sanitet preveze. Ako ne daju drzavni ima privatnika, mozemo da se organizujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice prevoza, medicinska sluzba nije predvidela takve slucajeve tako da cu da ga ja vozim mojim autom. Bole je insistirao da mu ne treba lezeci polozaj i da moze bez problema da izdrzi put do Titela sedeci na sedistu. Ja vozim Peugeot 307 i nudim ga za prevoz. Da li je tvoj auto udobniji od mog? Da li netko ima udobniji auto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pedja, mislim da je pametnije da ga sanitet preveze. Ako ne daju drzavni ima privatnika, mozemo da se organizujemo Sto se tice prevoza, medicinska sluzba nije predvidela takve slucajeve tako da cu da ga ja vozim mojim autom. Bole je insistirao da mu ne treba lezeci polozaj i da moze bez problema da izdrzi put do Titela sedeci na sedistu. Ja vozim Peugeot 307 i nudim ga za prevoz. Da li je tvoj auto udobniji od mog? Da li netko ima udobniji auto? Verujte mi da je i meni to palo na pamet kad smo pricali i da sam mu i takav predlog dao ali Bole je skroman covek i ne zeli da opterecuje ljude vise nego sto je neophodno. Doduse, moj auto je stvarno tvrd i neudoban ( Golf 2 ;D ) tako da makar neki udobniji auto bi bio pozeljan. Za sanitetskim vozilom, citirajuci njega, kako kaze nije neophodno potrebno posto je pokretan a dok stigne, Bozezdravlje, bice jos u boljem stanju. Po meni je glupo da trosimo zajednicke pare na nesto sto nije neophodno potrebno ako za te iste pare mozemo da mu doniramo za lekove koje u vecini slucajeva mora da plati. Najnovija vest je da ce Bole najverovatnije da stigne u petak 20 Novembra u kasnim popodnevnim casovima ;D ;D ;D Znaci imamo jos nedelju dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Pedja, mislim da je pametnije da ga sanitet preveze. Ako ne daju drzavni ima privatnika, mozemo da se organizujemo Sto se tice prevoza, medicinska sluzba nije predvidela takve slucajeve tako da cu da ga ja vozim mojim autom. Bole je insistirao da mu ne treba lezeci polozaj i da moze bez problema da izdrzi put do Titela sedeci na sedistu. Ja vozim Peugeot 307 i nudim ga za prevoz. Da li je tvoj auto udobniji od mog? Da li netko ima udobniji auto? Verujte mi da je i meni to palo na pamet kad smo pricali i da sam mu i takav predlog dao ali Bole je skroman covek i ne zeli da opterecuje ljude vise nego sto je neophodno. Doduse, moj auto je stvarno tvrd i neudoban ( Golf 2 ;D ) tako da makar neki udobniji auto bi bio pozeljan. Za sanitetskim vozilom, citirajuci njega, kako kaze nije neophodno potrebno posto je pokretan a dok stigne, Bozezdravlje, bice jos u boljem stanju. Po meni je glupo da trosimo zajednicke pare na nesto sto nije neophodno potrebno ako za te iste pare mozemo da mu doniramo za lekove koje u vecini slucajeva mora da plati. Najnovija vest je da ce Bole najverovatnije da stigne u petak 20 Novembra u kasnim popodnevnim casovima ;D ;D ;D Znaci imamo jos nedelju dana. Ako dolazi u idući petak ja ispadam - nisam u zemlji od četvrtka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjena informacija Bole stize u petak 20 Novembra u vecernjim casovima na Beogradski aerodrom. Sada mozemo tacno da se organizujemo. Prevoz do Titela je obezbedjen od strane njegovog kuma tako da necu ja da ga vozim. Ja idem mojim autom u svakom slucaju. Ko je zainteresovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan pratim dogovore ja sam za akciju mahanja kroz staklo, još uvek kašljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pratim dogovore ja sam za akciju mahanja kroz staklo, još uvek kašljem Molim Vas da ko misli da ima bilo kakvu vrstu infekcije da je bolje da ne ide. Tamo nema nikakve staklene pregrade i doci cemo u direktan kontakt sa Boletom. U svakom slucaju maske su obavezne i za zdrave ljude. Mislimo na njega kao sto smo do sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Molim Vas da ko misli da ima bilo kakvu vrstu infekcije da je bolje da ne ide. Tamo nema nikakve staklene pregrade i doci cemo u direktan kontakt sa Boletom. U svakom slucaju maske su obavezne i za zdrave ljude. Mislimo na njega kao sto smo do sad. apsolutno se slažem, iako je u pitanju prehlada, pozdravićete ga biće dana za druženja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nećemo dolaziti. Prošle cele nedelje sam imala temperaturu. Mi ćemo mu mahati ovako na temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 315 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan E nek je sa srecom. Sinoc sam pricao sa Boletom, dolazi na moj rodjendan, tako danecu moci da dodjem, jer su se gosti vec najavili Hteo sam samo da vam skrenem paznju: Bole je u ovom periodu, kao i u narednih 6 meseci ekstremno osetljiv na sve vrste virusa. Njegov odbrambeni mehanizam tj imunitet, u ovom trenutku NE POSTOJI. Bilo bi dobro kada bi svi koji su imalo bolesni ili kaslju, odustali od dolaska ili ga pozdravili sa neke razdaljine, kako ne bismo coveku stvorili neku muku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Nakon takve transplantacije, da organizam nebi odbacio novi bubreg veštački sa lekovima se snižava imunitet dok organizam se prihvati novo telo. Stvarno se nemojte šaliti i neozbiljno shavatati ovo upozorenje koji su već nekoliko njih napisali. Njegov organizam nemože da se izbori sada nisačim novim. I ovo je dovoljno velika trauma. Treba mu svaka pozitivna energija koju može da dobje od nas, ali ne i virusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Samo približna informacija kada i odakle se kreće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako... Ja cu biti u moto krcmi Balansero od 17h00. Polazak iz krcme je oko 19h30. Svi koji imaju zelju da idu, dodjite da se skupimo u krcmi posto je auto put blizu i ne treba nam vise od 20 min do aerodroma. Avion , po redu voznje slece u 20h05. Dok prodje carinu i ostale sitnice ne verujem da ce izaci pre 20h30. Detalje cemo uz kaficu. Moj mob je 063 877 51 53 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da kazem. Molim vas da ponesete one maske ako mozete da nadjete i ponesite vise za one koji se ne snadju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Novembar 20, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost cu otkazati, jer nisam dobrog zdravlja pa ne zelim nista da rizikujem. Zelim Boletu uspesan i brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalodt moram i ja da se odjavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan U blokovima magla ne vidi se prst pred okom, a ja drugo prevozno sredstvo osim motora nemam tako da nažalost ne mogu da idem, mislim videću još kako će biti za sat vremana ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan do k...a. Tek sad sam snimio temu Momci voleo bih da sam sa vama docekao Boleta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gojko, avion je malko zavrnuo u Niš. magla.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znači informacija: avion je sleteo u Niš pa je jat-ov bus povezao putnike za Bgd, gde se očekuje kod hotela Slavija iza ponoći (po TPedji "tu, do pola 1, 1..) Boleta čekaju njegovi, prevoz obezbeđen i tako to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...