Komsa 1831 Napisano April 12, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Sezona 2015-te je počela mnogo ranije samo me mrzelo da švrljam. Ove subote pred Uskrs ekipa RIDE OR HIDE i <<MATORCI>> su napravili lepo druženje i prikladnu vožnjicu. Hvala svima, bilo je lekovito. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano April 12, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan E moj Komso, colu pijes a pivo posmatras. Srecnu i suvu sezonu vam zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 14, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Komša, svaka čast, još malo i da ste se naslikali u Hercegovini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 14, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Уз Божију помоћ и да не буде непредвиђених догађаја, у плану је "заливање" Сузане и осталих догађаја-само да се курталишем сокића. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano April 15, 2015 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 17, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo se opet sakupili za izlet do LA, a potom i manastir Vraćevšnica na obroncima Rudnika (poznat po srećnom povratku žitelja iz Kosovskog boja, i grobnici majke M.Obrenovića), Gružansko jezero i "autobus" u Kniću, pa ... # Dane, pivo sad već slabije gledam-prošla kriza 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 21, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 29, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 29, 2015 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Uzivancija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano April 29, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozemo mi sa vama, (mislim na nas mladje) i ako nismo m a t o r c i. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 30, 2015 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan eto prave prilike da organizujes od 7 do 77 ako prihvatis i nas starije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 30, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Svi su dobrodošli, naročito u garažu Ja sam tek rasitnio 7-cu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 29, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Nije nas bilo neko vreme pa da ispravimo. U goste nam je došao Patric prijatelj iz Francuske, koga su u prošlogodišnjem pohodu u Maroko upoznali Tamara, Laza i Milan. Čovek je imao razne predrasude o "strašnim Srbima" pa je oprezno rezervisao hotel u centru Beograda. No, mladenci Tamara i Laza su to brzo ispravili pa je postao naš gost. Iskoristili smo priliku, ja na turobnom prisećanju francuskog iz srednje škole a ostali na engleskom, teškom mukom za Peru (Patrica), da mu u kratkom vremenu dočaramo lepote Srbije. Obišao je poprilično, ali bih ja samo pomenuo boravak u Šumadiji-Topola,Aranđelovac,Dunav i t.t. Grand finale je bilo pred kolektivno venčanje u BG-u. Ovo su samo neki fragmenti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 29, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada sam uspeo da prebacim Perinu poruku sa e-maila Good evening DraganI hope all is alright for you and your wife.I came back to my home sunday evening with a lotof memories in my head. I would like to thank you andall the people i met in Serbia . Je continue en françaismerci... Dragan et Tamara ont eu la gentillesse de m'acceuillirdans leur famille. Je me suis senti comme à la maison.Vous m'avez fait visiter votre belle région et gouter quelquesspécialités. Vous avez pris de votre temps et je vous en remerciemille fois. Vous savez que ma maison est toujours ouverte pourdes gens comme vous ( même si les Serbes sont terrible!!!! )Donne le bonjour à mon ami Milan. Je vous souhaite une bonne soiréeCordialementPatrick-PeraPs: Je vous envoie une photo que je trouve magnifique Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 14, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Komša, evo jedna iz Trebinja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 7, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , ne stigosmo ni na pivo zbog obaveza, ali kod Moce sledi popravni-valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 22, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moj Mostarac, put do Trebinja je trajao i svakako prijao,boravak takođe. Bilo je manjih natezanja u kampu ali sve u svemu utisci su lepi. Posebno je atmosfera u gradu odisala karakteristikama bliskosti i ljubaznosti meštana i prelepi stari grad. Izdvojio bih "Grka" i sladoled, koji ja baš i ne jedem, na koji sam se navraćao više puta zamenivši (nezamisliva zamena) pivo. - najpre promena zadnje gume - provera i doteravanje - učvršćivanje dihtovanja - i onda osvajanje predela prema Guči,Ivanjici,Katićima - Jasenovu - tamo negde - do Kokinog broda i - Zlatara - gde smo predahnuli dan dva, pa onda malo - preko Jabuke i Đurđevića Tare na - Žabljak i snežne vrhove, ledeni tunel pre Šavnika i Nikšića do - Trebinja. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 22, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan - kuću smo lako ibrzo sagradili u debeloj 'ladovini - a onda na tradicionalno "predsedničko" pivo-odlikovano - da bi nas Rasta onda poveo - obilazak - obilazak - obilazak - obilazak - čast - kod "Grka" - pa onda u kamp i svirku - nezaobilazne Kaću i Plamenog - moje drage varošane Novosadske - novo upoznate moto Dubrovčane - i neverovatno iskazanu ljubav prema ljubimcu i zajedničkom snu. - Eeee, posle tečne noći moralo je da usledi razgivabanje - društveno politično angažovanje - i prijem kod gradonačelnika, ovde tradicija inače kuriozitet. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 22, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Našli smo malo vremena i za obilazak okoline, posebno manastira. Koga bliže zanima neka potraži detalje a lep je i važan. Druženje se dalje odvijalo po već uobičajenim šemama karakterističnim za moto skupove. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 23, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Završi se druženje u Trebinju, i šta sad? - Ajd na more, žena naredila - a lijander baš nekako lep, i pravi hlad - tu se pojaviše i naši dragi prijatelji iz HN sa kucom - Nikola-Pera na Golden bay-u - pa se odmah u debeloj zaštiti prihvatismo tamnog osveženja - bilo je tu zanimljivih stilova - i stajlinga - kupanja - čvarenja - relaksacije - opuštanja - romantike - noćnog ugođaja - A onda je krenula najava za povratak - vetar nas je bacao od ivice do ivice kolovoza - mi smo hrabro gurali kroz oblake i sipljaivu atmosferu - mrznuli i dodavali odeću i opremu - gledali u nebo - nadali se da nećemo ppokisnuti najstrašnije - dok su nas ispraćali pogledima ili nehajno - i na kraju je sve dobro prošlo. Stigli smo kući skoro suvi i ne toliko promrzli. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 23, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan U stvari, nije sve tako dobro prošlo. Gorica je predzadnjeg dana iskrenula nogu na čuvenim H.Novskim stepenicama, da bi se kod kuće na rendgenu ustanovilo da ima prelome sitnih kostiju malog prsta na desnoj nozi. To je sad zasebna priča oko rehabilitacije i ograničenja za nova putovanja. Oporavak teče dobro i ubrzano pa će biti i novih druženja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jul 24, 2015 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Само напред Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 5, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Znam sa sigurnošću da se neki voze, ali niko se nešto ne hvali. Mi za sada utvrđujemo gradivo lokalnog karaktera. Zato, bez mnogo priče evo malo slika sa druženja u Višegradu opisanog u jednoj reči - NEZABORAVNO - i posebna zahvalnost Moci i porodici, Ilići 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 5, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 5, 2015 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... -obrati pažnju na tekst 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...