ivkefjr 13 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Nisu baš neke slike, nije ni neki putopis, ali je zezanje bilo super Imao sam dva prijatelja u gostima, jedan od njih po prvi put u Srbiji, pa pošto sam im godinama hvalio lepotu naših predela nije bilo druge nego da im iz prve ruke pokažem o čemu sam im to pričao. Zahvaljujući predusretljivosti kolega iz AdventureRide.rs rešili smo i pitanje motora i nakon dugotrajnog usklađivanja obaveza (gosti su tu poslovno), odgovarajuće vremenske prognoze i sl. put je mogao da počne! Polazak iz Beograda oko 8:45 Avalskim putem, prva stanica Topola - prvo pekara, onda Oplenac. Posle kraćeg zadržavanja nastavak puta preko Kragujevca do Gružanskog jezera. Neposredno pre mosta skrećemo desno na sporedni put da bi napravili par fotografija sa jezerom u pozadini. Po osmesima na fotografijama primetićete da je bilo vrlo zabavno, naime, čim smo parkirali, iza obližnjeg žbunja se pojavio mladi par u staroj Ladi i razočarano otišao da traži neko skrovitije mesto, gde nema radoznalih bajkera Nastavak puta i dolazak u Klatičevo pored G. Milanovca oko 13:00, taman na ručak. Domaćini seoskog domaćinstva Tri Hrasta ludi ljudi, otvaraju vinske flaše k'o da žene sina Istina, gazda je Italijan a moji prijatelji Italijani pa ga je možda to raznežilo, ali sam čuo slične "dijagnoze" i od drugih gostiju pa ću morati još koji put da svratim tamo dok ne ustanovim o čemu se radi. Posle par sati, kada je gazda umesto vina na sto stavio rakiju setili smo se zabrinutog Mikulanca i odlučili da nastavimo put. Brz uspon na Rajac, par fotografija i povratak u Beograd u sumrak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan i kako je voznja tekla dalje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pa za tako kratko vreme nije lose!Nadam se da su prijatelji uzivali u lepotama lepe nase! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo, trebao si da udrobiš, malo teksta malo fotografije... Ali nema veze, drugi put... Možda putopiscu i neizgleda nešto njegova priča, ali nama koji čitamo i gledamo to je ok... Vidiš predele, dobiješ ideje i informacija, za eventualno svoje vozanje. A toliko toga ima, za obići / što je dobro :)/ Hvala za putopis... Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo, trebao si da udrobiš, malo teksta malo fotografije... Ali nema veze, drugi put... Možda putopiscu i neizgleda nešto njegova priča, ali nama koji čitamo i gledamo to je ok... Vidiš predele, dobiješ ideje i informacija, za eventualno svoje vozanje. A toliko toga ima, za obići / što je dobro :)/ Hvala za putopis... Pozz... Hvala, znam da je ok, nastupio sam sa skromnim uvodom poredeci ono sto sam pisao sa putopisima pravih majstora kojih na ovom forumu ima poprilicno. Sto se udrobljavanja tice, potrebno je fotografije postovati negde drugde pa linkove ka njima razbacati po tekstu, a nikako da se registrujem na jednom od tih sajtova... Sa postavljanjem slika direktno ovde, ovo je jedini nacin (za sada). Planiram za maj/jun put za Nordkap, pa cu se tada potruditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da je zezanje bilo super. Lepe masine, morao sam da primetim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...