radoica 15 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari bajkeri! Interesuje me da li ima neki klub u Beogradu koji je raspolozen za primanje novih clanova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 468 Napisano Octobar 29, 2009 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan to je kao da si pitao da li riba pije vode!!!! ;D ;D (morao sam da off-ujem) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Octobar 29, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Radoice ispravi naslov teme - pomisliće ljudi da si neozbiljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja magarac, nisam ni pogledao prvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Novembar 3, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi nisi ispravio ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...