soony 217 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko nekoga ili ima neko voljan da prefarba ovo u mat crnu, samo rol bar i po kojoj ceni otprilike. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43826.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan A necesh sam sprejom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan to bi tek bilo hc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se SCUBI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Moj burazer radi u servisu koji radi plekariju i farbanje automobila. Pretpostavljam da bi mogli da izvedu zahvat na tvom rolbaru , ali ne znam za cene, a i nije u BG nego mestashce blizu BG koje se zove Vrchin (20km od BG). Ako hocesh detalje mogu ga pitam, dosho sam u Vr da nastavim sa muchenjem moje mazge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan pitao sam scubu i hoce da mi izadje u susret, hvala na dobroj volji supatje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan kein problemm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...