lalajko 2003 Napisano Octobar 27, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko viska aluminijumski lim debljine 2mm u dimenziji 45x24cm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 28, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo! Ma moracu da kupim celu tablu, i onako treba da pravim top-case. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 28, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E, jbg. a što praviš top case od Al lima??Tabla ''dvojke'' čini mi se oko 4500 ovde kod mene a u Astacu 3500,00...Mislim da su oni najpovoljniji ili Jeep comerc (Astaco-Dunavska ul. Zemun)... U Jeep-u sam i prosli put tablu kupio. 3500 dinara. 200x100cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6647 Napisano Novembar 6, 2009 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, parce ko za tebe, bilo namenjeno za reklamu, sad mi ne treba. Cena: coca-cola 2l. Ok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Novembar 6, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, parce ko za tebe, bilo namenjeno za reklamu, sad mi ne treba. Cena: coca-cola 2l. Ok? Ok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja, parce ko za tebe, bilo namenjeno za reklamu, sad mi ne treba. Cena: coca-cola 2l. Ok? Ako imas jos po toj ceni ja sam zainteresovan za par tona ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan a saobracajni znak , recimo onaj koji najvise mrzis ;D ;D tacno 2 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...