ugac 1150 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je za prijatelja. O Burgmanu: Generalno, ja nikad nisam video ochuvaniji motor. Citiram njegove rechi sa moto-berze: "Agregat top stanje. Ocuvan salonski, bez ogrebotine. Registrovan do septembra 2010." Godishte 2000. Kilometrazha 37 000. Lokacija: Kraljevo. Kontakt telefon: 064/126-2188 Burgman na moto berzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 27, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo posta, samo da pratim temu... dok ne padne cena ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 27, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Da li ga interesuje HONDA XL600R ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko smatrash da bi trebao da doplatish (mene interesuje)? A za prave informacije pozovi njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 27, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Motor i ovo http://www.evs-sports.com/store/?category_id=28&item_id=27 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo! Josh malo pa nestalo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Cena za kesh 1700 jevreja, zamena i dalje za 1800. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Pegasa 650, 94` Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan Pegaso je vec u igri. Pozovi ako nisi zvao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan do sad bi mogla koja slika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 29, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Bile slike ali su isparile jer su hiperlinkovane sa moto-berze. Ajd' potrudicu se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan 1550 eura. Poslednje snizhenje dok se ne proda odredjeni motor na berzi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Daj telefon na PP i bachi neku sliku ako imash. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Januar 9, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan aprilija pegaso imas ga ovde na oglasima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Konachno dobih fotke. Evo tog vanserijski ochuvanog zmaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan XTZ 660 94? = 2000+ evra. Mozhda je savrshen primerak, ali mislim da je to mnogo. Trenutno nije u mogucnosti da doplacuje za drugi motor zato i trazhi neshto slichne ili iste cene. U svakom sluchaju hvala ti na ponudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 21, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nudim moju Aprilju,glava za glavu.Potrbno ciscenje karburatora.Imas moj oglas na bj forumu pod mojim imenom .Motor jr ekstra ali od kad sam ga uzeo zena mozak da mi popije.Sve ostalo ekstra na motoru. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 12, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel oglas i dalje aktuelan?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Da, aktuelan je. Kao i broj za blizhe informacije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Cena: 1650 € Evo josh malo fotografija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 12, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj vise postavljati slika, svaka slika bar 10Eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su postavljene jer ih je par ljudi trazhilo. Shto se cene tiche vrlo je moguce da ce letnja biti josh veca. Trenutak sa najnizhom cenom je bio bukvalno trenutak od par dana dok se prodavao jedan motor na moto berzi. Zhao mi je shto tad nisi bio agilniji ako te motor stvarno interesuje. :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Mart 12, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Slike su postavljene jer ih je par ljudi trazhilo. Shto se cene tiche vrlo je moguce da ce letnja biti josh veca. Trenutak sa najnizhom cenom je bio bukvalno trenutak od par dana dok se prodavao jedan motor na moto berzi. Zhao mi je shto tad nisi bio agilniji ako te motor stvarno interesuje. :-\ Druze, nasalio sam se. Moze on da postavi koju hoce cenu, ne odredjujem ja to, njegov je. Ja sam odvojio novac za skuter, ako izmakne ovaj nije ni bio sudjen. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 13, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Opushteno. Nego dobih kritiku shto nisam napomenuo da su paknovi pred zimski san promenjeni i stavljeni novi kao i akomulator. Znachi sedi, vozi i ne misli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...