Misha_ 0 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan potrebni dihtunzi "gasket" za auspuh na hondi vfr 750, ako neko zna gde moze to da se nabavi ili mozda kojim slucajem ima... Broj telefona 062/22-44-35 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Misho ostavi neki broj telefona ako hoces da te neko kontaktira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ako je to onaj zicani konusni prsten onda to imas gotovo u svakoj radnju auto delova i to razlicitih dimenzija.Mislim da neki fijat koristi gotovo isti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan nisam jos siguran, hocu da skinem auspuh posto mi negde duva, ali bi prvo da nabavim te "dihtunge" gledao sam u manualu ima ih 6 komada plus onaj azbestni prsten koji spaja zadnji lonac i grane.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...