Konja! 1 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan 50e fiksno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3291 Napisano Octobar 23, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Velicina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan auh što je dobra,koja je veličina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan L, nisam siguran. moram da pogledam tacno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 23, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si kad moze da se pogleda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 23, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan XXS: 51-52 cm XS: 53-54 cm S: 55-56 cm M: 57-58 cm L: 59-60 cm XL: 61-62 cm XXL: 63-64 cm XXXL: 65-66 cm Levo brojka, desno veličina u cm (tj obim glave)..pa ti navedi koji je br. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 115 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki broj tel. Odakle si, gde se nalazi kaciga ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan kaciga je XL velicine, e sad. ja imam i AIROH koja je M i pise za obim glave 57, 58. a obe su mi taman. znaci i jedna i druga mi lepo staju na glavu i nije ni velika a ni tesna, vec obe su potaman. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ove mere su za tu kacigu a svaka marka ima zasebne mere! Oblik glave je dosta bitan a i da li je kaciga univerzalna ili je ipak pravljena za određen oblik! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 24, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcycle-superstore.com/205/MNGR_POP/SIZE-CHART.ASPX Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalaziš? Ako nije prodato, ako jeste bolje da ne znam. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Octobar 24, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan daj sliku od te druge kacige Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 24, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Jeste meni! ;D Sutra stize! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Octobar 24, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan davidoff je za sada kupac. ja sam iz NSa. druga kaciga je ova... http://www.grandprixmx.co.uk/khxc/media/gbu0/prodlg/airohsupermoto.bmp i nju ne bi prodavao za sad. mada ako neko ponudi ok cifru moze i ona da ode. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 24, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan davidoff je za sada kupac. Ne za sada nego za uvek! Inace koji je model ova kaciga,mislim na SHOEI? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Octobar 24, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan pojma nemam, ne pise nista na njoj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ^ Lichi na TXR. ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Octobar 24, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan poslata davidoffu. lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...