Darden 0 Napisano Octobar 22, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 minuta sam video potpuno unisten motor, ne mogu da prepoznam koji, na raskrsnici koja deli Futog i Veternik (kod zavoda). Jel zna neko nesto o ovome? Desilo se izmedju 22 i 00 h. Nadam se da je motoras ok. pada kisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako ne znaš ništa o motorašu,, ne meći u crnu hroniku. brrr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno se nije desilo između 22h i 00h jer sam ja tuda prošao oko 23h takođe motorom i nije bilo ničega.A vreme jeste bilo grozno a bele linije klize kao led. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darden 0 Napisano Octobar 24, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TDM 850 '02 Prijavi odgovor kao problematičan ako ne znaš ništa o motorašu,, ne meći u crnu hroniku. brrr izvinjavam se zbog ovoga :-[ ja sam prosao tuda oko 00:20, pa sam pretpostavio da je raniej posto nije bilo ljudi... a cuo samda su bili neki klinci na skuteru... koliko sam cuo od lokalnih taxista - trojica na jednom skuter ??? i da su ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...