SpontanaDeskripcija 742 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam i trazio, motor koji mi je privukao paznju je VN900 classic... Treba ju mi misljenja ili saveti od ljudi koji su imali priliku da voze ovaj model. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo mogu da ti kazem da je UBEDLJIVO najlepshi custom ispod 1100ccm... UBEDLJIVO. Pogotovu onaj sa punim felnama.... /drool Nazalost nishta drugo ne mogu da ti pomognem osim da je bolji od VN 800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Link u Motopuls-u,kompletan test... http://www.motopuls.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=1409:kawasaki-vn-900-classic-objavljeno-2006-g-u-br-70-moto-pulsa&catid=155:kawasaki&Itemid=3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolaus 0 Napisano Octobar 22, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj pik na listi kruzera za novi motor,nazalost imam vise listi jer se jos nisam odlucio za "stil" koji je najbolji za mene,ali ako budem odlucio da to bude kruzer onda definitivno ovaj model. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan hvala za link... Posle ovog testa kod mene je dobio jos jedan + . Posle nove godine je moj,samo jos za boju da se odlucim... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...