drumskalisica 8741 Napisano Octobar 16, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nasem drugu starom MZ-jasu je pre desetak dana ukraden motor . Posto postoji mogucnost da se pojavi na nasim prostorima kao" Stranac " obratite paznju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 16, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo lose da svakak pusti brojeve motora i sasije, kao i neke specificne vidljive stvari na motoru A gde su ga maknuli? jbg!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan > > > > > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 16, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo lose da svakak pusti brojeve motora i sasije, kao i neke specificne vidljive stvari na motoru A gde su ga maknuli? jbg!!! Motor je ukraden u " Borovju " jos 07.10.2009, al sam ja tek danas saznao za to . Sad ja sam ovo postavio ovde posto ovde svi znamo Svakak-a ( neko licno, a neko sa foruma ), A mozda ne bi bilo lose postaviti i u " Opste teme" , il negde da svi vide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 16, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bedak... ma ruke im otpale lopovske.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo lose da svakak pusti brojeve motora i sasije, kao i neke specificne vidljive stvari na motoru ... Takodje...! Olos-lopovska...treba im ruke polomiti > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Octobar 17, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugovi na brizi i pažnji. Detalje o motoru i krađi se može naći ovdje: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,157283.0.html Čisto sumnjam da će motor doći do Srbije, vjerojatno su ga ukrali lokalni probisvjeti koji će ga prodati za 200€. Događalo se već kolegama. Još se uvijek nadam da ću ga pronaći, samo prošlo je već 10 dana, pa su šanse za to sve manje i manje. Policija ne traži tako jeftine i stare motore, pa jedina šansa da ga se pronađe je da ga netko jednom sretne u šumi ili na poljskom putu i prepozna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je zao druze nas...I ovde kod nas je situacija slicna, evo ukradose pre par meseci jednog MZ i od tada ni traga ni glasa od njeg, policija naravno "ima preca posla"!! Nego ja ti zelim suprotno od ovoga da ti PRONADJES svoju ljubimicu...Razglasi na sve strane i malo prosetaj po okolnim mestima i pusti "zvaku" da trazis neki kross motor za slicne pare koliko je vredeo tvoj motor, pa malo sacekaj mozda ce se lopovsko govedo "upecati" a posle mu je*i sve milo i drago...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju meni su pre par godina maznuli XL Hondu i nasao sam je posle desetak dana na Fruskoj Gori....valjda su se lopovi umorili od kurble.....bio je prilicno prebijen ali ipak je bio ceo...nadam se da ces ti tvog naci..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan > > E jbg,bas mi je zao,nadam se da ces pronaci motor... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 17, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Zalosno, a da se vratis na MZ? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E moj druze... Drzim ti fige da je nadjes sto pre!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je stvarno žao što odavde nemogu da pomognem, neznam šta bi, zaista nemam ideja... Ako lopov želi da pobegne neka dođe ovamo, biće dočekan kako dolikuje. Ma, jadna nada u nemoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1022 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih voleo ali mozda je ona otisla u delove.Pogledaj po oglasima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jutros nije bio na auto - pijaci u Bubanj potoku. Trazimo dalje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...