Vulic_Bandit 0 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Baric Prijavi odgovor kao problematičan dali neko zna koja je dubina za semeringe u vilama za bandita 600n ili gde bi to mogao da proverim? ;) :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 15, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali neko zna koja je dubina za semeringe u vilama za bandita 600n ili gde bi to mogao da proverim? ;) :D ??? ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vulic_Bandit 0 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Baric Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vulic_Bandit 0 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Baric Prijavi odgovor kao problematičan ispravka koja je dubina semeninga bolje receno velicina semeninga : : :) :) :) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 16, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Nisu se valjda upiškili semerinzi Sinko pa što ne pitaš na pravom mestu 41*53*8 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 16, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ispravka koja je dubina semeninga bolje receno velicina semeninga : : :) :) :) ;D ispravka koja je dubina semeninga bolje receno velicina semeninga : : :) :) :) ;D GABEL-DICHTRING-SET SAITO ABMESSUNGEN: 41X53X8/9,5 SUZUKI GSF 600 BANDIT (GN77B) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vulic_Bandit 0 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Baric Prijavi odgovor kao problematičan jesu po drugi put od kako sam ga kupio,pa sta ces moraju kad pozajmim mladenu motor i on ga tada vise vozi na zadnjem tocku nego na oba pa prosli put sam pogresio ustvari lik iz markosa mi je dao velicinu 41*53*8/10,5,a i na starim je ta velicina verovatno je taj ko je menjao pre mene isto pogresio :) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vulic_Bandit 0 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Baric Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Branko,a jel bi mogao samo jos da mi kazes gde mogu da narucim semerinze koje si mi preporucio? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 16, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Branko,a jel bi mogao samo jos da mi kazes gde mogu da narucim semerinze koje si mi preporucio? :) Ovo je podatak sa Louis-evog Sajta, a ima neko ovdje na Forumu ko zna preko koga mozes naruciti semeringe iz Louis-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vulic_Bandit 0 Napisano Octobar 17, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Baric Prijavi odgovor kao problematičan imam ja nekog ko bi to mogao da mi zavrsi 100% znam da mi je pricao da je narucivao nesto iz luisa :)pozzz i hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...