Cika Kure 177 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam prodao motor, a ostalo je par stvari viska, evo prilike ako nekome treba da uzme po razumnim cenama. - Auspuh u solidnom stanju, osim na Bandita mislim da pasuje i na RF 600R, a verovatno i na neke druge Suzukije, precnik cevi je 60mm. Cena je 50€. - Plocice za diskove, EBC HH sinter, kazu da su medju najboljima, osim za Bandita 600 pasuju i za Bandita 400, RF 600R, Burgmana 650. Cena za oba para je 70€. - Nosaci Kofera (top case), Kappa, korisceni samo mesec dana, kao novi, neogrebani. Cena 30€. Telefon: 069/31 82 666 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Par ljudi se javilo za nosac kofera, a ja sam zaboravio da navedem da su delovi za Bandite od '96-'99 godista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 20, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Ajde salji te nosace kofera! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Nosaci otisli kod Vladice. Ajmo, jos malo pa nestalo. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Stigao paket i sve je novo kao sto si i rekao!Preporuka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Srafovi koji pricvrscuju plocu idu u paketu sa plocom, ne idu uz nosace. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...