boldor 64 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan imam jedno pitanje za majstore sa foruma.da li je moguce zameniti primarni lanac u motoru[spaja radilicu i menjac,preciznije korpu kvacila],ali da se motor ne rasklopi.po mom misljenju teoretski je moguce.treba skinuti deklu kod korpe kvacila ,skinuti korpu kvacila,rastaviti lanac,izvaditi lanac,nov lanac rastaviti,provuci oko radilice,lanac sastaviti,korpu kvacila vratiti na svoje mesto,deklu staviti.problem je nitovati lanac u motoru[nema mesta],zavidim onima koji imaju motore, gde je umesto lanca zupcanik.steta mi je rastaviti motor kad tako lepo radi,ne dimi,malo trosi,ide ko lud,jedino taj lanac zvecka ,to me nervira.mada ima spaner,ipak se cuje,doduse samo na leru.imam jedan stari lanac probao sam rastaviti,izvadio sam onu tanku osovinicu ,ali ni onda ne mogu da rastavim,unutra ima jos nesto sto ne dopusta da se rastavi lanac,japanac napravio duplu zastitu da se ne pokida lanac.molim misljenje majstora sa foruma sta oni misle o ovom problemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 14, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moraces da rasturis na pola,nije to nista tesko,samo,,nemoj vaditi klipove iz stublina ako ne planiras da menjas karike,nemoj da pomesas lezajeve i to je to,nema tu neke mudroljie,,,,, :) a to sto lupka na leru,,,da nije korpa kvacila,,,, ;) jel zvecka ili lupa,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Octobar 14, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan nije korpa kvacila nego lanac ,pre dve godine radjena je generalka sve smo novo stavili izuzev lanca, tada smo vec videli, da nije bas u najboljem stanju.sad sam nabavio lanac[jedva smo nasli posto je motor mator,hvala BERI sa foruma on je nasao u nemackoj u jednom servisu],pa nameravam da preko zime stavim nov lanac, samo mi je zao rasturiti motor opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...