wice 84 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan znam da tema nije bas za ovaj foruma li mi je potrebna pomoc,tj potrebno mi je ako neko ima da mu je negde zaturena neka ispravna ili neispravna dvoklipna kompresorska glava prva petoletka,po nekoj povoljnoj ceni u pitanju je model 1000-50f sa sopstvenim podmazivanjem ,tj sa podmazivanjem buckanjem. ovako izgleda hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobra tema. ukoliko se javi neko ko ima sa 1 klipom, ko sa kamiona, mene bi zanimalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ako mi se javi tip koji mi je nudio jednoklipni od kamiona javicu ti pa se dogovarajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Octobar 14, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan dobra tema. ukoliko se javi neko ko ima sa 1 klipom, ko sa kamiona, mene bi zanimalo Imam ja i visak mi je, zamisli ovu sa gornje slike i podeli je na pola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja i visak mi je, zamisli ovu sa gornje slike i podeli je na pola. i...? kolko para da je prezalis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa treba mi kompletna kompresorska glava (kompresor) ovo sto je na slici ali mi je bitno da je ista kao ova posto ce obe raditi u paru.... to je standardna petoletkina dvoklipna glava ima identicna kao i ova ali je je sa centralnim mazanjem (nema onaj cepic za ulje) ona mi ne odgovara..potrebna mi je sa sopstvenim podmazivanjem sa buckanjem ovo su podaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda imam ja neku glavu.Moram da vidim kakva je.Cini mi se da nisu iste.Pogledacu sutra pa javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Druze,pogledao sam.Nije ista.Nekako je dosta "tanja".Sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Ivice jesi li probao da zoves Petoletkinu fabriku u Trsteniku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Octobar 17, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sve popravke, ukljucujuci generalno sredjivanje kompresora, i rezervni delovi 064/1182903 Stevan Nish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan fabriku nisam zvao posto planiram uzeti nesto polovno...hvala na informacijama drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mozda je neko slucajno nasao nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 27, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja cu ti prodati ceo kompresor za 50e,,,, polovan al radi,ima i elektro motor,jednoklipnu glavu,nesto oko 50 60 liytra rucni rad,ima i sklopku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 27, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ja cu ti prodati ceo kompresor za 50e,,,, polovan al radi,ima i elektro motor,jednoklipnu glavu,nesto oko 50 60 liytra rucni rad,ima i sklopku Aj' postavi neku sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lalajko, stani prvo u red. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Octobar 27, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze,iskreno ponuda je jako povoljna,ali imam vec jedan jednoklipni,hocu sada da napravim nesto vece:)ovaj sto pravim je sa 300 l i hocu da stavim 2 dvoklipne glave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja cu ti prodati ceo kompresor za 50e,,,, polovan al radi,ima i elektro motor,jednoklipnu glavu,nesto oko 50 60 liytra rucni rad,ima i sklopku bokilicu, sta bi sa slikama/prodajom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan samo da osvezim temu,i dalje potrebno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OldSchool 6 Napisano Januar 22, 2010 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan imas na limundu par kompresorskih glava, a neznam sto moraju da budu iste glave da bi radile u paru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa ne mora ista,t sam vise rekao zbog toga da bi bilo lepse ,estetike radi cekam na limundu ,ali nema nista sto meni odgovara,ili su vodeno hladjene ili su jednoklipne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OldSchool 6 Napisano Januar 22, 2010 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ne spremas kompresor za peskarenje dve dvoklipne glave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ma ne,nego sam napravio veliko bure,od 300litara,a ova glava koju imam je 250lit u minuti i jednostavno bi jako dugo punila bocu,pa sam mislio da dodam jos jednu kako bih rasteretio ovu koju imam,jer ovo pravim usput pa mi je u intresu da prodjem sto jeftinije,a ne kupuje mi se nova dvoklipna glava veceg kvaliteta,jer ce me samo ona kostati bar 2 puta vise nego sve ovo do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...