Najzli 158 Napisano Januar 24, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan I narandžasta. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 24, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan I narandžasta. najzli I ti se pobrini za to sledeci put :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 24, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Damn right!!! :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 24, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jel se slikao još neko osim Daneta' date=' ili je on dežurna cupi... oæu reæi maneken Daj te neku sliku ispravljanja krivine sa belim frižiderom, ovi odlikaši nisu zanimljivi... [/quote'] .. lagani turistichki kruzing stazom Toooo majstoriiiii!!!!!! Obodin i Gorenje zaležu u krivinu, samo fali Danetov šporet i komplet kuhinja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Januar 24, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Dali ste mi inspiraciju da stavim i ja neku svoju slicicu u krivini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dali ste mi inspiraciju da stavim i ja neku svoju slicicu u krivini... Bravo Duki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 24, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Jel se slikao još neko osim Daneta' date=' ili je on dežurna cupi... oæu reæi maneken Daj te neku sliku ispravljanja krivine sa belim frižiderom, ovi odlikaši nisu zanimljivi... [/quote'] .. lagani turistichki kruzing stazom jaooooooooooooooooooooooo momci kakav amaterizam, pa zar volan u istu stranu ko krivina, ccccccccc.... pa zar opet moramo iste stvari da prolazimo na casovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 25, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan E Dane, Dane, profiæu naš glasni, probaj da okreneš volan u stranu krivine, pa se ne vidimo, hehe... Baš bih voleo da probaš to o èemu prièaš, pa da vidiš da je namoguæe. Proèitaj ti knjigu još jedared, pa se èujemo, bye, bye... :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 25, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dali ste mi inspiraciju da stavim i ja neku svoju slicicu u krivini... LEPO,SVAKA CAST!!! ali kad te vidimo ovako gologlavog nije mi dobro,sto bi rekli gde si poso na Moravu bez kupace gace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 25, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Joj Dušane, ðe æe ti duša, tj, glava i koleno!!! Iskreni respect za ugao :prayer: i položaj, ali brate... :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 25, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dali ste mi inspiraciju da stavim i ja neku svoju slicicu u krivini... Dusane, nemoj da si tako grub....vidis da ljudi tek uce. Easy sa tim slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 25, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan To Djuro!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 25, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Dusane, nemoj da zezas, ljudi ce sad da izginu. Trebao si da stavis neku gde vozis na pravcu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Januar 25, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na komplimentima... Imam sliku sa Cagivom mito u istoj toj krivini gde mi je koleno na betonu (sa stitnikom za rolere na kolenu ) samo moram da pronadjem tu sliku, izbrisala mi se kad sam instalirao windows, ali mislim da je imam negde na cd-u samo moram je potraziti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 25, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sokole, šalji slike, pa da ginemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Januar 25, 2007 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Respekt brate! Samo pazi na to koleno bez stitinika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Januar 26, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Deèku svaka èast, ali mislim da ovakve slike ne bi trebalo objavljivati..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Januar 26, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Dali ste mi inspiraciju da stavim i ja neku svoju slicicu u krivini... Baby Vara u rukama madman-a. Razmisli o tome da betona ima koliko hoces a ti koleno samo jedno. U svakom slucaju ludnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 7, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan TEMA JE PODELJENA. NASTAVAK JE NA PODFORUMU MOTORI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Februar 9, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna vožnja, ekipo... :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...