Floyd**** 15 Napisano Octobar 6, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne su mi karike,motor je 91 godiste standardno sve. Odakle naruciti,ili mozda praviti? Koliko to otprilike kosta. Hitno mi je ovo I ako neko ima manual za njega. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 6, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se pravljenja tice, informisi se ovde... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40363.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 6, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja imam gumice za glavu,,originak suzukijeve,,,,za tebe,,,,ce se dogovorimo za cenu,,meni je to iz nemacke stiglo,originalne su.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Sto se pravljenja tiče ja sam radio kod crnobrnje u vojvode stepe. Za sada sam zadovoljan, uradili su ih prema cilindrima. Ako se odlučiš za tu opciju, najbolje je da se odnese kod njega klip/ovi i cilindar/ri pa da on sve premeri. Kod mene su cilindri bili hilznovani pa je najlaksa opcija bila pravljenje. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Pravljene karike nikad nece biti tako dobre kao original,naruci od BERE sa foruma,on ce ti brzo nabaviti i uopste nije skup a covek je pouzdan 100 posto,veruj mi.pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Boki,gumice vec imamo nove.. Inace,karike narucene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...