wice 84 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ima na bubnju bas za motor oko 25 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Februar 15, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ili na Bubnju ili preko Slavka(nadji ima njegov telefon u postovima) on prodaje dole i mislim da je najpovoljniji... Ja sam kod njega kupio za 50 evrica i sam ugradio Scorpio sa pejdzerom(auto alarm) i sve radi do 00. Moja preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 15, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan na nekim alarmima na kutiji sa elektronikom ima nekoliko zica da vire oko 1 cm secenjem tih zica se aktivira recimo da se pali posle 30 sek ............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...