davidoff 27 Napisano Septembar 29, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Dakle u obzir dolaze seldeci motocikli: -Honda Hornet 600 -Kawasaki ER6N (znam da sam malo preterao ali nikad se nezna ;D) -Suzuki SV (samo naked verzija ne s) -Suzuki Bandit (samo novije proizvodnje) mozda i neki soft enduro tipa: -BMW F650 ili enduo tipa: -TDM (opet noviji model,ne onaj sa okruglim farovima) ako ne bi bilo nikakve dobre ponude za motocikl moze da dodje u obzir i neki maxi skuter tip: -Kymco Xciting (250-500 ccm) -Beverly(250-500 ccm) -Malaguti Madison 3 (250 ccm) -Honda Silver Wing (600 ccm) i slicno tome novijih godista! Da od teme ne bi pravili pijacu ja cu je zakljucati a ponude mi mozete slati iskljucivo na kupovina_motora@yahoo.com ,ne na PP! Bilo bi dobro da mail sadrzi i slike predmeta prodaje i sto vise detalja o istom,takodje i broj kontakt telefona i sl.! Na mail-ove cu gledati da odgovorim u sto kracem roku od neka dva,tri sata! Unapred HVALA svima na ponudama! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 5, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Evo koliko je proslo od postavljanja posta a dobio sam samo jednu jedinu ponudu! Neverovatno jel da............... Evo ponovicu dakle: PIORITET: Honda Hornet 600 U obzir dolaze i gore navedeni modeli Suzuki SV 650 Kawasaki ER6N kao prioritetni pa onda sve ostalo! Ponude i dalje mozete slati na kupovina_motora@yahoo.com! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 11, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Jos nema Hornet-a.......................nastavljamo potragu! Ponude na kupovina_motora@yahoo.com! EDIT: MOTOR KUPLJEN HVALA SVIMA NA PONUDAMA!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...