mungos 910 Napisano Octobar 2, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jebo majku, kako vozi jaran. :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka mu cast, kao da ima pomocne tockoce :o!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A ovo: ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ma ovaj nema pojma... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Ma, ovi voze na nekim gumama kojih nema u slobodnoj prodaji Kako li tek kod njih voze oni sto beze od policije... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 2, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan ma ovaj nema pojma... : Ovako ja...igram GTA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ,ovaj zandar em Amer em nema pojma ;D Vozi s.anje od motocikla -Harley Davidson -Road King Police ;D ;D ;D Ajd' na APN-u ako smesh ! ;D Chudi me da se josh nije oglasio neki od "struchnjaka" ovdi ! :) Ma važi tebra, malo si se sj*b'o u kalkulaciji...pogledaj bolje-to je "Gpldwing" ;D ;D ;D Tesko da sam se sj...o ;D ako mislimo na isto ( pretposlednji post na str 1 , you tube " Police Motorcycle Competiton Good Solo Run " ) Zandar tera Harley-a . 1.000. 000 % ( uostalom , znash koji sam "bolesnik" po pitanju Harley-a ) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Zandar tera Harley-a . 1.000. 000 % ( uostalom , znash koji sam "bolesnik" po pitanju Harley-a ) ;D Ma znam ja da s'ti boles'an po mLogim pitanjima kad me već vučeš za tastaturu pa da ne Lanem štogod brezobrazno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ja ne mogu ni u krivinu da ga oborim kako treba a ovaj ga obara sa 5km/h ;D hoću i ja da znam tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi , nista lakse ;D evo ti mishljenje "strucnjaka" sa You Tube-ta ( teorija ) "Great Ride! I'm not trying to dismiss his skills because he is good, but it's not as hard as it seems. The secret is to keep the revs up, slip the clutch, drag the rear brake, and look through the turns... That's why he's coming out of the corners so fast." :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pazi , nista lakse ;D evo ti mishljenje "strucnjaka" sa You Tube-ta ( teorija ) "Great Ride! I'm not trying to dismiss his skills because he is good, but it's not as hard as it seems. The secret is to keep the revs up, slip the clutch, drag the rear brake, and look through the turns... That's why he's coming out of the corners so fast." :) U je,al je pojasnio,svaka mu čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...