zlacjani 195 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kle 500 prešao oko 50.000 registrovan do sledećeg jula...valjda. Motor je u solidnom stanju, fali mi desna plastika ispod sedišta, lanac lančanici ok, pločice ok, gume ...možda bih ga i zamenio i za 4 točka pošto mi je drugi motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 22, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena, jel te zanima zamena za suzuki Ts 125r? Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan nisam zainteresovan za zamenu, imam jedan od 125ccm, cena za keš 1700eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Uz motor dajem i zadnji kofer nonfango, tank torbu iz louisa i kišni kombinezon POLO....cena 1600 eur, malo zbog zime, malo zbog krize ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Fini motorcic.......ja sam bio isto izgubio deklu i pozajmio sam od garia i covek mi je izlio istu tako da to nije neki problem......mislim da me izaslo 40 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan wow, motor je ekstra, a i cena je super, ako mi izleti neka kombinacija za kes javljam ti se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan wow, motor je ekstra, a i cena je super, ako mi izleti neka kombinacija za kes javljam ti se... E ovaj covek je potencijali kupac. Evo ja mu dajem 100 evra u prilog! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mantagt 0 Napisano Novembar 7, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda TA & scooterce Prijavi odgovor kao problematičan gde se nalazi motor? jel te zanima zamena za opel mantu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Novembar 7, 2009 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan A mene zanima koliko je motor kod tebe, ako je uvezen kad je uvezen i dali si ti prvi vlasnik ovde, ili ti skraceno zanima me istorija motora. Hvala unapred, Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Novembar 8, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan mozda zamena za aprilia pegaso 650. 2000.god imas na forumu pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, motor je kod mene od početka ove sezone, prešao sam do sada nekih 8000 uvežen je ranije, ja sam ga kupio sa našim tablama, zamena bi mi odgovarala jedino za suzuki sv650n, nešto sam se nameračio da okusim V mašinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti trebaju neki novi racunari...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan za Lazica Imaš PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno... cena je manje-više fleksibilna, sve je stvar dogovora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan nova cena za keš varijantu...1400 eur keš mi je potreban, a nemam drugu opciju nego da ostanem bez KLE :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje drugar mi je rekao da ima KLE 600.......ovaj 500 ima masinu od 500S ili pola masine od RX1000 a od cega je masina na 600?? razbusen 500 ili sta.......ja znam da KLE500 dobro ide ali ovaj 600 bi po mojoj proceni trebao imati oko 60 konja sto nije uopste lose...ali uopste Izvinjavam se za off a ako neko zna neka mi kaze hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Versys nazivaju KLE600, a zašto, ne znam, nemaju baš mnogo sličnosti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne nije motocikl je neko 91...92.....93 godiste........meni je nepoznat zato i pitam a decko koji mi je rekao nije neko ko nezna nista o njima tako da to prihvatam kao tacnu informaciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 27, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Zaista nikad nisam cuo za KLE 600 ??? Mislim da KLE 600 u fabrickoj verziji ne postoji... Jedino ako je nesto budzio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Zaista nikad nisam cuo za KLE 600 ??? Mislim da KLE 600 u fabrickoj verziji ne postoji... Jedino ako je nesto budzio... Pa i meni je bilo cudno zato sam i pitao....mozda i nepostoji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadijasid 16 Napisano Novembar 28, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Da nije mozda kle iz Erdevika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 28, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Zaista nikad nisam cuo za KLE 600 ??? Mislim da KLE 600 u fabrickoj verziji ne postoji... Jedino ako je nesto budzio... Pa i meni je bilo cudno zato sam i pitao....mozda i nepostoji Da nije mozda KLR u pitanju? ontopic: Srecna sa prodajom,ako je i dalje u prodaji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Novembar 28, 2009 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista nikad nisam cuo za KLE 600 ??? Mislim da KLE 600 u fabrickoj verziji ne postoji... Jedino ako je nesto budzio... Pa i meni je bilo cudno zato sam i pitao....mozda i nepostoji Da nije mozda KLR u pitanju? ontopic: Srecna sa prodajom,ako je i dalje u prodaji Sto posto je u pitanju KLR 600. Izvini za off. Inace kolega skuplja pare, pa kaze ako bude KLE na oglasima do januara, velike su verovatnoce da ce da ga uzme. Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan imate temu o KLEmentini pa tamo nastavite diskusiju i nemojte više da spamujete čoveku oglas LINK ka temi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan moram samo reci da nikad nisam cuo da neko mijesa vesus i kle 600 ,jer versus nije 600 nego 650,a za kle 600 nikad nisam cuo. a sto set ice klr 600 ni to ne postoji nego klr650,tacnije postoji i klr 600 ali samo do 90 godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...