Mare70a 1399 Napisano Septembar 22, 2009 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima.Ukratko bih zeleo da Vam se predstavim: Ja sam iz Beograda,blok 70a,bivsi sportski automobilista koji se presaltao na motore. Inace po profesiji sam profesionalni vozac svih kategorija,sa saobracajnom skolom vec 11 godina. Pre tri godine pazario sam Piago NRG ali sam se na vreme tarasio tarabe i presao na Apriliju Pegaso 650. Volim dobro zezanje,dobru klopu,dobru ribu.....naravno moju zenu. Imam dosta iskustva sto se voznje tice,presao do sad u km ceo svet,svasta video i doziveo.Bio sam cak i na krovu u smrdljivom jugicu kod opstine NBGD-u 2000 GOD.Ako imate neko pitanje molim bez ustrucavanja.Pitajte,saljite mailove,zovite. Usput imam i Americkog buldoga pa ako ima neka zenka za paranje uvek je dobrodosla. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Septembar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komšija i dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 22, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 22, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...