bgmoto 1 Napisano Januar 13, 2007 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Dugo vec trazim da kupim nekog japanca male kubikaze za male pare u enduro verziji, pa sam naisao na Yamahu tdr 125. Motor je 1998, presao oko 20000, malo izgreban sa strane, verovatno pad, ali su plastike ostale cele. Ostalo je ok. D li je ko vozio ovaj model i kakvi su utisci? Da li je cena 1300 Eur visoka, ili je OK? Cao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Januar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ne razmisljaj,odma uzimaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Tobar je to motorèiæ, ali ne spada u enduro, više može da se opiše kao smanjeni TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Januar 13, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan a chini mi se da imash jednu tdm u podforumu "oglasi". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 13, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna u oglasima, i to devojka vozila.Jedan moj drug je imao, prodao je za 1000, al to je ispod cene, ok ti je ta cena, ali ako je motor ok.Ne volim motore sa kojih je padano...Dobro pregledaj i kaparisi :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Januar 13, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim motore sa kojih je padano... Nerealno je oèekivati da niko nije pao sa motora koji je vozio skoro deset godina, ja u mom skromnom iskustvu još nisam sreo motor te starosti a da sa njega nije padano, bar malo.. :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Januar 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nerealno je oèekivati da niko nije pao sa motora koji je vozio skoro deset godina, ja u mom skromnom iskustvu još nisam sreo motor te starosti a da sa njega nije padano, bar malo Jos ako je cross... Sta mu fali ako je padano sa njega, samo da nije nesto ozbiljnije, tipa pucanja rama ili tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 14, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ako je taj TDR "Belgarda" što prodaje devojka crni i sa uradjenim kitom? E, ta sprava ima oko 30 konja... Vozio sam ga i oduševio se. Samo što lièno imam averziju prema cvajama starijim od tri god.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgmoto 1 Napisano Januar 14, 2007 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna u oglasima, i to devojka vozila. U kojim se oglasima pojavio moitor o kome pises? Ako je u boljem stanju od ovog koga sam gledao, onda da pogledam i taj? Hvala, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 14, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna u oglasima' date=' i to devojka vozila. U kojim se oglasima pojavio moitor o kome pises? Ako je u boljem stanju od ovog koga sam gledao, onda da pogledam i taj? Hvala, pozdrav![/quote'] Kontktiraj našeg brata CIGU,naæi æeš ga meðu èlanovima,on ima jednu u Švajcarskoj,fantastièna je! :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 14, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ovako...Sto se tice padova ne mislim na one padove pri kojima se oguli plastika, slomi migavac nego one pri kojima puca ram, krive se vile, narusava se ciklistika, a to po mom misljenju vise nikad nece biti dobar motor.A ovaj oglas se nalazi na forumu, u rubrici "prodajem".Cena 1500 jevreja, ali kaze da je odlicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...