Fedja 0 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cao, pozdrav svim bikerima na BJB-u. Ja sam ponosni vlasnik transalp-a '01 sa svojih 35 god. i tek sam sad pomahnito. Doduse ne brze od 120 km/h hahaha Pozdrav, Fedja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Septembar 15, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Baobabe, kako te podnosi siroti Transalp ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fedja 0 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vidi, druzimo se nas dvojca svaki dan i mogu ti reci da po tvom savetu da kupim transalp-a nisam se ni malo prevario. Motor je savrsen, lak za voznj kako u gradu tako i van grada, jos uvek se nisam upustao u duze relacije sto je peca ucinio za mene napravivsi 700 km prosli vikend. Ide makina do bola... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A dozvolica A kategorijica ? :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 18, 2009 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Septembar 18, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Septembar 19, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...