igor-gs 162 Napisano Februar 9, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa iz Banjaluke se sprema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojsa 0 Napisano Mart 14, 2007 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Najavljen je muzièki program ( najmanje dvije super grupe ) kakav do sada nije viðen na ovim prostorima. Da li se vec zna koje ce te dvije "super grupe" gostovati? Cuo sam nesto o tome da ce jedna od te 2 grupe biti KRALJEVSKI APARTMAN, istina ili ne ????? :shock: Oni bi bili PUN POGODAK na motorijadi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 14, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Da li se vec zna koje ce te dvije "super grupe" gostovati? Cuo sam nesto o tome da ce jedna od te 2 grupe biti KRALJEVSKI APARTMAN' date=' istina ili ne ????? :shock: Oni bi bili PUN POGODAK na motorijadi !!! [/quote'] Oni jesu pun pogodak,ali ove godine još nije bilo kontakta sa njima.U pregovorima je pet grupa, :?: ali dogovor æe biti sa dvije poznate,plus nekoliko manje afirmisanih,ali dobrih...strpljenja. :muzbend: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Mart 15, 2007 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Ako budem mogla zbog posla da dodjem,eto i mene. Mada mene bas i neinteresuju te devojke koje vole da se voze na motoru kao suvozacice,stvarno neznam zasto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf014 31 Napisano Mart 18, 2007 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan E nek si mu rekla. Ako nije problem i ja bih da se ukljucim u akciju, a siguran sam da ce i ostatak ekipe iz Valjeva vrlo rado pristati!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Mart 22, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 22.23. I 24.O6.MOTO KLUB "IL PARADISO"IZ ISTOCNOG SARAJEVA ORGANIZUJE I MOTO SKUP U ISTOCNOM SARAJEVU,NA KULI.POZIVAMO SVE BAJKERE DA NAM DODJU,JER IMA MNOGO RAZLOGA ZA TO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano April 6, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Obelixa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Maj 7, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Obelixa i Bjeljinu! Drago mi je sto si bio uSremskoj Mitrovici i sto si se dobro proveo! :redflag: Ocekuj nas SREMCE! :seeyeah: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 7, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Obelixa i Bjeljinu!Drago mi je sto si bio uSremskoj Mitrovici i sto si se dobro proveo! :redflag: Ocekuj nas SREMCE! :seeyeah: Ma nisam nikada ni sumnjao u vaše gostoprimstvo Valjalo je sve,žao mi je bilo iæi na spavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Maj 30, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam da li cemo moci da dodjemo mnogo je daleko brate Zare jedino ako uspijemo da se nekako nakanimo pa prevalimo tako dug i dalek put valjda nas nece kisa docekati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 30, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam da li cemo moci da dodjemo mnogo je daleko brate Zare jedino ako uspijemo da se nekako nakanimo pa prevalimo tako dug i dalek put valjda nas nece kisa docekati Aaaaa...oduži se tih 35 km uz 16 kafana. Naredba "odozgo": "Niko od èlanova "MK КНЕЗ " ne smije strugati šerpe dok skup ne proðe". :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Maj 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam da li cemo moci da dodjemo mnogo je daleko brate Zare jedino ako uspijemo da se nekako nakanimo pa prevalimo tako dug i dalek put valjda nas nece kisa docekati Aaaaa...oduži se tih 35 km uz 16 kafana. Naredba "odozgo": "Niko od èlanova "MK КНЕЗ " ne smije strugati šerpe dok skup ne proðe". :!: 35 km i 16 kafana??? Pa to je pravo putovanje za Acu,Milana,Milosa i mene,mi smo i do Sapca putovali 5,5 sati (36km-18 kafana!!!) Mozda napravimo takvo putovanje i od Mitrovice do Beljine!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...