arnyman 1729 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko nekih iskustava, vidio sam je u Gevari i odusevio se zbog grafika i povoljne cjene, pa me interesuje valja li cemu? Evo slike ove sto je mene privukla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toske 19 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pinosava(Avala) Motocikl: Honda cbr1000f Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice grafike ekstra.A ostalo ???Posto mislim i ja da je uzimam dajte neki savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Napravljena od polikarbonata, vadiva i periva postava, vizir otporan na grebanje, unutrasnji suncani vizir, u Gevari 140era Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 12, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja se dvoumim izmedju ove i HJC CS-R1 Samurai..ali Caberg ima i suncani vizir,sto mi mnogo znaci,jer stalno vozim sa podignutim vizirom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Septembar 12, 2009 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan OK je kaciga... imam je 4 meseca i zadovoljan sam... nije previse bucna, tamni vizir je ekstra nije mnogo teska... Ono sto mi ne odgovara je sto kada otvorim onaj mali otvor za ventilaciju iznad vizira, zvizdi kao luda.... pa je uvek zatvoren, sto hoce da magli cim je malo hladnije (nema zastitu za nos)... Koliko para, toliko i muzike..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Octobar 2, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Caberg,jos sa suncanim vizirom.Ja sam je imao,nosio,bio odusevljen...Ali,nakon njenog dodira sa asvaltom,pokazala je svoje prave osobine.Pukla,spala sa glave,a suncani vizir pokazao se kao najveca greska.Moja preporuka je kacige sa suncanim vizirima ZAOBICI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan u luisu je 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Octobar 3, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Caberg,jos sa suncanim vizirom.Ja sam je imao,nosio,bio odusevljen...Ali,nakon njenog dodira sa asvaltom,pokazala je svoje prave osobine.Pukla,spala sa glave,a suncani vizir pokazao se kao najveca greska.Moja preporuka je kacige sa suncanim vizirima ZAOBICI. i ja sam razmishljao o istoj kacigi ali sam na stranom forumu nashao slichan post i odluchio da se otvorim za kvalitetniju. uz to prochitao sam negde i da je dosta buchna (shto je u suprotnosti sa nekim od predjashnjih postova!?) tako da... na tebi je odluka! pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...