dino 8 Napisano Januar 16, 2007 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre nego sto sam resio da ga kupim procitao bukvalno sve moguce testove o tom motoru i tek nakon toga sam definitivno resio da ga uzmem. Gotovo u svakom testu je pisalo da je motor odlican za pocetnike i iskusne vozace. Prasta greske pocetnicima a iskusni mogu da se zadovolje onim sto on pruza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Januar 16, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Javi kad ga uzmes... Bas me zanima kakav je stvarno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 16, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li juris nov ili polovan :roll: :?: evo osvanuo jedan u oglasima: http://www.halooglasi.co.yu/26/302/2.shtm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dino 8 Napisano Januar 16, 2007 U prolazu, 55 postova Lokacija: Bačka Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Razgovarao sam sa tim tipom iz Halooglasa! Trazi 6000e za 2006-to sa nesto malo km. To je ok cena. On je inace prezadovoljan motorom, a razlog sto ga prodaje je to sto je uzeo nesto vece. Dosta putuje motorom a Mt bas nije za to! Moj bi trebao biti tu krajem nedelje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 17, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ali budi siguran da ako si neko ko kupuje motor na duge staze ' date=' ili prelazis godisnje ozbiljnu kilometrazu neces dugo imati nov agregat.[/color'] Nisam skontao, jesi hteo da kazes da agregat nije pouzdan i da je kratkog veka ili sta? moj drug iz NOVOG SADA vozi XT660R I ZA 2GOD PRESAO JE 38 000KM BEZ GRESKE a od tih 38 000 5000km na zadnjem tocku. i divljanja i manitanja i sve bez greske. a to je isti marelijev agregat. do duse 4cilindra su ipak nesto drugo. ja vozim oboje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...