RSVMillenian 228 Napisano Octobar 3, 2005 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan evo link da vidite kako izgleda udes pri brzini od 155 milja na sat. Ovde su samo slike kola i motora nema slika ljudi i delova tela tako da nije gadno za gledanje. http://motorcyclistonline.com/newsandupdates/155mphcrash/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1762 Napisano Octobar 3, 2005 Vlasnik sajta, 5348 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Videh te slike negde ranije... Strasno! Mislim da su te slike pokazivali u nekoj zemlji prilikom obuke za voznju motocikala, da bi kandidati videli sta se desava prilikom brze voznje i sudara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 3, 2005 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan U tekstu kazu da Svedjani nose taj auto po moto sajmovima da bi edukovali ljude, narocito mlade vozace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 3, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ceo život prièam da golf i nije neki avto :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 4, 2005 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako Dexteru, te ja vozim golfa i bas ga volim. Ja celog zivota divanim da Honda i nije neki motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jun 22, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Ceo život prièam da golf i nije neki avto :shock: U golfa ne diraj :evil: 1.8 GTI El. dizna, remus..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jun 22, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako Dexteru' date=' te ja vozim golfa i bas ga volim.[/quote'] I ja mog,obozawam ga. Nego,to je wec off... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Jun 22, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Bio Golf auto ili ne, LJUDI SU POGINULI!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 22, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan moj tata ima golfa keca u extra stanju, taj avto je extra, ja ga volim niko da ga ne dira :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 22, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Bas kao sto kazu u textu: "Something to remember next time your throttle hand feels twitchy." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 22, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Odlièan sajt :roll: :roll: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 22, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Alo ,bez offa u crnoj hronici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jun 23, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Bas kao sto kazu u textu: "Something to remember next time your throttle hand feels twitchy." Jako pouchno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...