Obelix 140 Napisano Januar 7, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Fotografije sa moto - skupova. Da li postoji moguænost da organizatori bajkerskih okupljanja daju na ponudu fotografije,DVD,VHS filmove ili bilo koji drugi video zapis sa svojih moto skupova,pa da to pogledamo,razmijenimo,kupimo i obogatimo liène arhive? :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 7, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan MC Cobra iz Ade uvek uradi DVD sa svog skupa, ove godine je desavanje zabelezeno na dva DVD-a. detalje mozes pitati naseg druga Drag-a na PM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Januar 11, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan U Uzicu imamo dva razlicita DVD sa susreta prosle godine za to pozovi Kiska telefon je na www.mcere.org.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 30, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Fotografije sa moto - skupova. Da li postoji moguænost da organizatori bajkerskih okupljanja daju na ponudu fotografije' date='DVD,VHS filmove ili bilo koji drugi video zapis sa svojih moto skupova,pa da to pogledamo,razmijenimo,kupimo i obogatimo liène arhive? :?:[/quote']posalji mi na e-mail svoju adresu pa cu ti poslati DVD sa naseg susreta u umagu postom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 30, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ...posalji mi na e-mail svoju adresu pa cu ti poslati DVD sa naseg susreta u umagu postom A jel mozze i meni? :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 30, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ...posalji mi na e-mail svoju adresu pa cu ti poslati DVD sa naseg susreta u umagu postom A jel mozze i meni? :oops: neka ti bude posto vozis takav motor(nije sekta) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 30, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ...posalji mi na e-mail svoju adresu pa cu ti poslati DVD sa naseg susreta u umagu postom A jel mozze i meni? :oops: neka ti bude posto vozis takav motor(nije sekta) Hvala hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2768 Napisano Januar 31, 2007 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Aaa meni Mogu li i ja da dobijem dvd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 31, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Aaa meni Mogu li i ja da dobijem dvd ovako,da ne kompliciramo previse,ja sam danas poslao jedan dvd za beograd,a jedan za bosnu,pa posto si i ti vidim iz beograda javi se YOman-u u vezi toga jer je vama medjusobno lakse tako razmjenjivati nego meni slati iz hrvatske,platis covjeku kavu,ako se neznate upoznate se i rijesen problem,a to isto vrijedi za sve koje zanima taj dvd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 31, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Tako je! Kada budem dobio dvd u vlasnishtvo objavicu u ovoj rublici pa me kontaktirajte na PM. Do tada... PEACE :weedman: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 883 Napisano Februar 1, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam sa skupa u Sremskoj Mitrovici i sa moto žurke u Rumi, pa ako nekog zanima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Februar 1, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam sa skupa u Sremskoj Mitrovici i sa moto žurke u Rumi' date=' pa ako nekog zanima....[/quote'] Dushe moj si covek Ajd mi snimi na CD pa ce se cujemo da uzmem interesuje me Mitrovica u Rumi nisam bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 1, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuju i mene snimci sa moto skupova... imam 2-3 iz Velike Plane sa zadnja dva moto skupa pa ako je neko raspolozen za razmenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Februar 2, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Fotografije sa moto - skupova. Da li postoji moguænost da organizatori bajkerskih okupljanja daju na ponudu fotografije' date='DVD,VHS filmove ili bilo koji drugi video zapis sa svojih moto skupova,pa da to pogledamo,razmijenimo,kupimo i obogatimo liène arhive? :?:[/quote']Tu imas dosta puno slike nase skupa: http://www.mc-cobra.com/index_ser.html Ovde ima mali video, i mp3 (imitator glasa) http://www.mc-cobra.com/download.html A mog drugara iz Bjeline vec ima nasa dvd. Trazi od njega, samo ne znam da li sam dao od prosle godine, od predprosle sigurno ima. Slobodan:+387-65-664-813 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 6, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Tako je!Kada budem dobio dvd u vlasnishtvo objavicu u ovoj rublici pa me kontaktirajte na PM. Do tada... PEACE :weedman: Znachi vako! Dobio disk danas... Sale,Hvala! Ko je josh zainteresovan za ovaj dvd nek se javi na PM pa cemo se vec neshto dogovoriti!!! :partyman: :jos_piva: :pivo: :boca: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 6, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan baci neki komentar,valja li to sta????????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 7, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan baci neki komentar' date='valja li to sta?????????????????[/quote']Pa shta znam...Onako! Shalla! Pogledao sam disk 3x...i Super! Produkcijski i izbor pesama na filmu bash dobro! :kul: Lokacija na kojoj je skup odrazzan je odlichna,bash kako treba prostrana(jel to tradicionalno mesto odrzzavanja?) ,defile i ljudi koji spremaju feshtu pozitivni i dobro raspolozzeni... :jos_piva: :weedman: :fcab: E sad,zzao mi je shto nema malko vishe snimaka samog skupa i koncerata i dogadjanja uveche ali i ovo je sasvim dovoljno da se nalozzim do koske...sinoc sam sa josh dva drugara gledao i mogu da ti kazzem da ima zainteresovanih...A ja bih doshao,makar i sam! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 7, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan baci neki komentar' date='valja li to sta?????????????????[/quote']Pa shta znam...Onako! Shalla! Pogledao sam disk 3x...i Super! Produkcijski i izbor pesama na filmu bash dobro! :kul: Lokacija na kojoj je skup odrazzan je odlichna,bash kako treba prostrana(jel to tradicionalno mesto odrzzavanja?) ,defile i ljudi koji spremaju feshtu pozitivni i dobro raspolozzeni... :jos_piva: :weedman: :fcab: E sad,zzao mi je shto nema malko vishe snimaka samog skupa i koncerata i dogadjanja uveche ali i ovo je sasvim dovoljno da se nalozzim do koske...sinoc sam sa josh dva drugara gledao i mogu da ti kazzem da ima zainteresovanih...A ja bih doshao,makar i sam! Pozdrav! prostor je uvijek isti,sto se tice kampa kamp je cini mi se sa 4 zvjezdice,u kampu imaju sanitarni cvorovi sa tusevima,i neces vjerovati imaju i fenove,a tu su naravno i cistacice koje stalno sve to ciste.Naravno,nista se ne placa.ako netko ne zeli spavati u kampu preko puta su bungalovi na samoj plazi za 4 osobe. bungalov se placa 200 kuna na noc,pa kada to podjelis po glavi ispadne 6,5eura,a mogu se unaprijed rezervirati na broj telefona.naravno,to je cijena samo na dan motosusreta................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 7, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan pa kada to podjelis po glavi ispadne 6' date='5eura,a mogu se unaprijed rezervirati na broj telefona.naravno,to je cijena samo na dan motosusreta.................[/quote'] :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 12, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Pokupio sam disk od YOmana u 5ak, odgledo jednom sam i drugi put sa drugarom... Prava je steta sto nije snimljeno vise... pretpostavljam da je bilo i igara i vise desavanja... no rece mi YOman da je kamerman za.ebao stvar, pobegao u subotu... Produkcijski ekstra uradjeno, kamp je cista 10ka... cini mi se da vredi preci kilometre i doci... A o Umagu sam od oca cuo samo hvale.. ziveo je 3 letnja meseca tamo u mladosti i za Umag ga vezu jedne od najlepsih uspomena... a kad te reci dodju od coveka koji izmedju ostalog bio i mornar i na jedrenjaku pod panamskom zastavom stigao do juznoafricke republike, onda imaju tezinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 13, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan da,na zalost kamerman je imao za subotu navecer dogovoreno da snima jednu svadbu,posto mu se zenio prijatelj nije mogao odbiti drago mi je da vam se svidjelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...