Raša 54 Napisano Januar 4, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam naslov teme kaze ixon oprema uzet ili ne pitanje je sad? Konkretno u Markosu na snizenju se nalazi SUCCESS MENS TEXTILE JACKET izgelda odlicno ima gomilu protektora, zimski ulozak itd.. cena prava sitnica 19760din. E sad interesuje me da li je to dobra investicija ili se za te pare moze naci nesto bolj, neki poznatiji brend ili sta vec :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 4, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da za te, ako ne i jeftinije pare mozes kod Rajka u Kg da kupis kvalitetniju jaknu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 4, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da kod Rajka ima dosta fals robe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da kod Rajka ima dosta fals robe Da ne odemo u OFF , ali da ti odgovorim.Kod Rajka je oprema 95% originalna, problem je bio sa Daineze pantalonama i prvim modelima nekih jakni, na kraju krajeva za te pare tamo moze da kupi i koznu jaknu , a one su sve sigurno originalne. Malo filinga za te stvari sigurno te ne moze prevariti da li je nesto originalno ili nije.Ixon kao firmu licno ne postujem ama bas nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 4, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan onda sam verovatno medu prvima uzeo jaknu,a jos neiskusan,pa sad polagano trazim nesto malo bolje i kvalitetnije a da nije prevelika cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan onda sam verovatno medu prvima uzeo jaknu' date='a jos neiskusan,pa sad polagano trazim nesto malo bolje i kvalitetnije a da nije prevelika cena[/quote']Sve je moguce :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Januar 4, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan sem drvenog sporeta i dede pedera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 4, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ixon je podigao kvalitet na znatno visi nivo. Ne razumujem se u distributere, ali u modele i proizvodjace da, dakle Ixon je dobar proizvodjac sa prilicno dobrim odnosom cijena-kvalitet. Budi siguran u to da je njihova oprema bolja nego 95% stvari iz Louisa npr. Znam tu jaknu, dobra je. Bilo bi dobro da mi kazes sta ti tacno od jakne trazis i koja joj je namjena, pa bi ti ja mozda mogao reci neke alternative. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Januar 4, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni IXON kao brend i konkretno ova jakna deluju solidno, mada mislim da je cena prilicno jaka - bolje pozovi Endurca i vidi ima li nesto od AlpineStars na popustu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 4, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno zanima me jakna sa full protektorima koja po mogucnosti ima ulozak kako bi se mogla koristiti kako leti tako i zimi iiiiiiii da je jednostavnog dizajna ko jakna sa slike, a ne kao neowell sa gomilom kaiseva, cicak traka, nitni i sata ti ja znam cega sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 4, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da za tu lovu mozes da kupis Suomy u Centar S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 4, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno zanima me jakna sa full protektorima koja po mogucnosti ima ulozak kako bi se mogla koristiti kako leti tako i zimi iiiiiiii da je jednostavnog dizajna ko jakna sa slike' date=' a ne kao neowell sa gomilom kaiseva, cicak traka, nitni i sata ti ja znam cega sve [/quote']Pogledaj na sajtu www.bf-hardwear.de jaknu NEHHUS ta jakna ima tvrde protektore svuda skidaju se i ima zimski ulozak koji se skida jednobojna je i moze se nositi svaki dan i ona kosta 160e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 4, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan bolje pozovi Endurca i vidi ima li nesto od AlpineStars na popustu Endurac ne prima Dinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 4, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, podji u Moto Davor ili Markos i pogledaj Ixon Diablo (tu jaknu ima par forumasa...). Kosta 100 eura i moze da se kupi i sa termo uloskom ali je onda nesto skuplja, ne znam tacno koliko, ali ne bi trebalo da bude mnogo. I tako za 100 i kusur eeura imas jaknu koja ti zadovoljava tvoje navedene potrebe. Ako ti to ne odgovara, bilo bi dobro da kazes koliki ti je budzet pa da ti u skladu sa tim nadjemo neke modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 5, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam preko Raje sa foruma kupio Modeka jaknu i prezadovoljan sam. Ima uložak i sve protektore. Možeš je pogledati na www.modeka.de. Model: Shield (Art nr. 083170). Imaš i .pdf sa opisom jakne. Raja je bio izuzetno korektan i taèan što se dostavljanja tièe. Gledao sam i IXON Diablo jaknu, ali mi se ova više dopala, a cena je gotovo identièna - 150 EUR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 5, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima za savet ali danas sam u Centru S uzeo SUOMY , mesavina tekstil koza ne izgleda lose samo je malo tvrdja valjda ce se razgaziti vremenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 5, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je super! Koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 5, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan To je vec ozbiljna jakna, dobar izbor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Januar 5, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepa jakna. Cestitam P.S. Nemoj da te nema u utorak na faxu imamo obavezne vezbe u obliznjoj kafani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Januar 5, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Nemoj da te nema u utorak na faxu imamo obavezne vezbe u obliznjoj kafani Kakva kafana Perice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Januar 5, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima za savet ali danas sam u Centru S uzeo SUOMY ' date=' mesavina tekstil koza ne izgleda lose samo je malo tvrdja valjda ce se razgaziti vremenom Mislim da dirty ima slicnu takvu, mozda i istu jaknu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 5, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Cena jakne je 19 328,00din, jakna je snizena po recima lika koji radi tamo sa oko 32000,00 valjda neki popust i zato sto je poslednj od tog modela ili cega otkud znam. Peco ne se sekiras dolazim utorak u 11h :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...