Dr.Bane 208 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sada kad sam se vrećao iz grada na uglu Makedonske i Dečanske baš na sredini raskrsnice leži skuter (neki veći kao maxi, ali se ne razumem u njih tako da ne znam koji je). Promuvam se kroz kolonu do policajca što je regulisao saobraćaj i pitam ga šta se desilo i reče mi da je skuter išao Dečanskom i da ga je pokupio auto koji se kretao od Trga Makedonskom, ali da ne zna ko je tu prošao na crveno. Vidim i hitna pomoć da je tu i pitam ga kako je vozač on kaže Ok da su ga spakovali u kombi HP i da mu je samo izlomljena butna kost i da je to sve što zna. Pošto sam bio u full opremi pa me je mrzelo da se skidam i slikam te sam nastavio dalje da ne zakrčujem saobraćaj, a i da policajac nastavi svoj posao. Eto toliko pa ako neko ima još neki info nek javi, a motoristi brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan da i ja sam video ... mislim da je neki stariji piaggio tipa X9 ... nisam siguran ... skuteras je lezao na boku imao je kacigu .... ljudi oko njega kao majmuni se okupili i okruzili ga .... i zevaju .... bio sam napravio veliku guzvu posto sam stao na sred raskrsnice sa dzipom nisam mogao da pomognem nazalost i otisao sam :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Septembar 10, 2009 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi kaze da je video Golfa da prolazi na crveno svetlo i udara u skuter... Odmah je zvao hitnu pomoc i to 5-6 puta za redom i niko se nije javio..( ZA NE VEROVATI ) Skuter je neki stariji nisam tacno siguran koji model. PAZITE SE KRETENA STO VOZE NA CRVENO, AKO MOZETE !!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...