Jump to content

Moto Zajednica

09.09.09 oboren skuter u centru

Recommended Posts

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Sada kad sam se vrećao iz grada na uglu Makedonske i Dečanske  baš na sredini raskrsnice leži skuter (neki veći kao maxi, ali se ne razumem u njih tako da ne znam koji je). Promuvam se kroz kolonu do policajca što je regulisao saobraćaj i pitam ga šta se desilo i reče mi da je skuter išao Dečanskom i da ga je pokupio auto koji se kretao od Trga Makedonskom, ali da ne zna ko je tu prošao na crveno. Vidim i hitna pomoć da je tu i pitam ga kako je vozač on kaže Ok da su ga spakovali u kombi HP i da mu je samo izlomljena butna kost i da je to sve što zna. Pošto sam bio u full opremi pa me je mrzelo da se skidam i slikam te sam nastavio dalje da ne zakrčujem saobraćaj, a i da policajac nastavi svoj posao.

Eto toliko pa ako neko ima još neki info nek javi, a motoristi brz oporavak

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 494 postova

da i ja sam video ... mislim da je neki stariji piaggio tipa X9 ... nisam siguran ... skuteras je lezao na boku imao je kacigu .... ljudi oko njega kao majmuni se okupili i okruzili ga .... i zevaju .... bio sam napravio veliku guzvu posto sam stao na sred raskrsnice sa dzipom nisam mogao da pomognem nazalost i otisao sam  :-\

• Zainteresovan, 571 postova
  • Motocikl: Ducati Streetfighter

Drugar mi kaze da je video Golfa da prolazi na crveno svetlo i udara u skuter... Odmah je zvao hitnu pomoc i  to 5-6 puta za redom i niko se nije javio..( ZA NE VEROVATI )

Skuter je neki stariji nisam tacno siguran koji model.

PAZITE SE KRETENA STO VOZE NA CRVENO, AKO MOZETE !!!!!!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja