fuego 6 Napisano Septembar 9, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu SHARK S 500 "diablo" i jaknu Spider X-race., cagica i jakna su polovne, na kacigi ima manjih ogrbotina i po viziru, nista strasno, a jakna bez vidljivih nedostataka , cena 160 evra fix. Kontakt na 063/80-629-60 ili na P.P. Sale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Septembar 9, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Jos slika.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Pala cena, sve za 100 evrica!! :o Hitno!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 14, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koje su dimenzije jakne i kacige Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako neko hoce da kupi kacigu ,ja bih kupio jaknu....dao bih za nju 40...ako je neko zainteresovan neka javi na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan dimenzije jakne i kacige verovatno bi uzeo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je xxxl, kaciga valjda M.. Ja sam 186cm i 92kg i meni je kao salivena... Pase i ostalima.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan e tako si velik...a tako malu glavu.....hahaha šalim se...izvini za off ako slučajno raspariš....javi.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Prodato moze LOCK.. SRX je novi vlasnik kacige i jakne i savrseno mu stoji... Poz svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...