Oroku 1394 Napisano Septembar 5, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi brat ide za London, moram da iskoristim to da mi uzme neke delove koje ce mi trebati. E , sad ineteresuje me koja je razlika izmedju GG i HH type plocica? I da li je neko cuo za firmu Kyoto, jer cena njihovih GG plocica je oko 9 funti, sto je jako jeftino. Takodje me ineresuje koja je razlika u dugotrajnosti obicnog, O-ring i X-ring lanca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6834 Napisano Septembar 5, 2009 Ne silazi, 6595 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako znas engleski idi na www.wemoto.com,u par recenica objasnjeno sve Sto se lanaca tice,nema tu bitne razlike,to su jednostavno dve verzije iste stvari.Ti gledaj da bude podmazano i propisno zategnuto i ne brigaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Septembar 5, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Bas i pitam zbog tog sajta, tamo nista nije objasnjeno. Zato i ne znam da li da narucim te jeftinije plocice, ili skuplje. A opet se i dvoumim i koji lanac da pazarim, jer za jedan o-ring mogu uzeti 3 obicna ! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan jedan ali vredan ;D da mozes s a njim doci cak i do subotice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...