Titja 5 Napisano Septembar 5, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem vizir za MDS kacigu Pro Vent. Vizir je isti kao i na kacigama Stealth, Air Tech Gp Pro... Samo da nije mnogo ogreban. Boja nije bitna. Evo slike kacige pa ako neko ima da proda vizir dogovoricemo se za cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Niko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I dalje traje potraznja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan neko meni rece da za mds/agv kacige mogu negde da se nabave novi viziri, cim se setim gde mogu javljam ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajde. Znacilo bi mi jer hocu da prodam kacigu a nemam vizir za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 2, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Za AGV negde dole u Francuskoj ul. u BGDU..zaboravio sam ime radnje...izgugluj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Octobar 2, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Markos se zove radnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan I mesecima im stizu viziri za tri nedelje > Ima tema gde se neko zalio da je zamaglio vizir i neko od clanova mu je ponudio da donese od preko isti... Probaj da nadjes temu (mislim da je u moto opremi). Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 3, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da i sada ima u markosu jer sam bio u Novom sadu zbog neceg drugog pa sam video i vizire. Ali mislio sam polovan da stavim jer hocu da prodam kacigu postyo mi stoji tako vec dve sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazakamikaza 95 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima novih vizira sigurno u Markosu ali kad cujes cenu koja je kao pola nove kacige mislim da ce koncepcija nabavke vizira ici u drugom smreu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zato trazim polovan. Samo da ga uglavim i da prodam tu kacigu jer mi stoji tako i ne treba mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Koja ja cena bez vitira i broj kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 7, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je Xl. A za cenu na pp, lako cemo se dogovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 7, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Prevelika , baš, baš.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...