fiume 0 Napisano Septembar 5, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan prodajem delove zahondu xl 600rm ili lm sic i sediste xl600rm sve sajle, sva struja svi prekidaci, far, zmigavc,i prednja maska ,zadnji blatobran cdi. prednjih vila opruge semerinzi cizme. dekl sa magnetom stitnik motora cena 150 e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fiume 0 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan extra povoljno jos malo pa nestalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan pa nevidi se dekl sa magnetom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fiume 0 Napisano Septembar 6, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan ma da nisam ja to nisam slikao al dekl imam sa namotajima za alternator i prikljucak za alnaser ima sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fiume 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan tko ima ovu hondu ovi delovi nisu viska Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo dam ti ja 100 eura za sve to he he.Drugar čujemo se ovih dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 12, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan OVO JE DZABE!!!! de si bio kada sam samo injektor platio 80? imas struju sa anlaserom???? kada sam ja terao XL velika mi je zalja bila da stavim i anlaser ali treba ti i kutija za filter i akomulator i 100 kuraca raznih......... Znas kako je zajebano upaliti XL na kurblu pogotovo kada ti je desna noga polomljena pa palis rukama uh uh kad se samo setim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Broj telefona? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fiume 0 Napisano Septembar 12, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan 0643219293 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel mora sve djuture il moze se krchmi??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fiume 0 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan sve zajedno ,kome treba i tko ima xl cena je sitnica 150e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 3362 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 764 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba rotor, ako paše na xl125 uzeo bih sve ... i tako planiram da apgrejdujem na 600xl u budućnosti ... trebaće Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan jel otislo ovo??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 31, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desava sa delovima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Beshte bre ja sam se prvi setio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 1, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Beshte bre ja sam se prvi setio :D :D Ajde bre ima tu za svakog po nesto! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fiume 0 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan delovi cekaju prave kupce il zimski san.prodaja i dalje vazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...