nash 488 Napisano Septembar 7, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan pilotbp jel to tvoj mz u avataru? aj stavi neku sliku, deluje mi kao da je extra sredjen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilotbp 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: backa palanka Motocikl: suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan e nije taj mz u avataru nije moj nego kolegin i nije vise u nasem posedu to je slika stara jedno desetak godina ali je meni draga i zato sam je stavio u avatar.................ali vise slika od te mz-e imam i stavicu nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilotbp 0 Napisano Septembar 8, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: backa palanka Motocikl: suzuki rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je trenutno izgled moje masine ............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 9, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan E interesuje me gde si nakacio bocnu nogicu?? Jeli navarena ili nasrafljena?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim na delu gde se fuzasteri srafe na ram... I mene interesuje kako si to uradio, ajd' neku sliku izbliza!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo posto se vi lepo ispricaste da kazem da sam zavario kurblu i da trenutno radi a do kada videcemo.Dok mi je bila skinuta kurbla ja dokon pa da gurnem motor jos bolje gurnem ga u nazad malo da bi ga okrenuo kad ono CVAK i puce opruga kurble sto sam video posle skidanja dekla.Boze mij kupim novu a onda nastaje problem da izvadim parce stare iz osovine Naime ova stara je nekad nekom pukla pa je on nekako presavio onako nakrivo nabio u osovinu a ona je pukla ravno tako da mi ostalo samo busenje a to je traaaaajalo i opet nisam uspeo sve da povadim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan ne znam samo sto mi je klizala lamela prvih nekoliko kurblanja pasle sam se vozio ne kliza i za sada radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan i umalo da zaboravim ova moja poliranja su radjena iz ruke.Krpe mleko za poliranje metalik farbe malo smirgle pa........bolje nije ni moglo mada ako ponovim jedno 50 puta mozda bude i bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan ovo je LIJANOVA slika nekog TS-a koji ima kurblu kao moju.Ipak ima otprilike neke razlike TS i ETZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan TS sa Laletove slike je stariji od nasih, vidis po glavi cilindra i po nozici menjaca(i kod tebe je stara -kriva nozica menjaca)...Mislim da je ovo TS 250 a nasi su TS 250/1-petobrzinci!! P.S.Lepo ste izvarili kurblu-nis' se ne primecuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 10, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti smirglaj, smirglaj, ima da se to sija ko sunce!!! Nego moram nekom prilikom da proucim tu kontakt bravicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...