Sith 66 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da za par dana uzmem novi vizir za motor. E sad, odmah sam naisao na dilemmmu. MRA touring ili MRA Variotouring?? Cena prvog je 80e a drugog 120e. Interesuje me sta se stvarno dobija onim "krilcetom" na Variotouring viziru? Da li je i koliko bolji od touring varijante? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Manje zvizdanja oko kacige, ja sam kod Balosavca trazio samo krilce da kupim ,ali sam dobio odgovor da se ne prodaje posebno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Avgust 30, 2009 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Motolanda Kappa vizir.Mislim da je dobar odnos cena-kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 30, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koje ti je godiste Transalp? Zavisi od godista Transalpa,model Variotouring posle 1994 je dosta kratak tj, iste visine kao fabricki samo krilce malo izviri. Ja ga imam i nije neka preterana razlika u odnosu na fabricki. Po meni, najbolja opcija bi bila imati krilce na Touring modelu koji je dosta visi, ako se vec montira da bi se zastitio od vetra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan @TA96 Motor je 2004 godiste. Znaci ako sam dobro razumeo touring vizir je dosta visi od variotouring-a? Negde sam procitao da krilce dosta smanjuje vrtloge i turbulencije oko glave i to mi je odmah privuklo paznju. Jel' to tacno?? @aspirinikus Gledao sam i Kappa vizir. Dobar je ali ima samo touring varijanta, pa u slucaju da vario otpadne kappa ulazi u moguci izbor! Hvala na preporuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Avgust 30, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Napravi vizir kod Ivana za 3000 dinara, visinu izaberes sam, ove ostale varijante su definitivno preskupe, a razlike nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 30, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam da su neki viseg stasa vozaci imali problema sa turbolencijom narocito kod najviseg modela Givi vizira i da su neki resavali montiranjem krilca a neki su pak vracali kratak vizir. Ako se odlucis za MRA prosstudiraj prvo dimenzije njihovih vizira i uporedi sa serijskim pa onda odluci. M1losh je odradio kod Ivana i on je veoma zadovoljan sa njegovim, ali ako si povisok u svakom slucaju ces imati problem sa vetrom ali kazu da je ipak bolje da duva u glavu nego da te turbolencije samaraju. http://www.mrashop.de/mrashop/mra/catalogNavigationAction.do Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 31, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na AT probao vario a imao sam obican poviseni... oseca se definitivno razlika sa "krilcem", na bolje naravno, ali na kraju sam uradio kod Ivana i to mi je ispalo bolje nego MRA. Naglasavam da ovo nije reklama za Ivana jer sam imao 120e za bacanje i hteo sam da kupim bilo sta sto ce mi zaista zavrsiti posao s obzirom da sam skoro 2 metra nadmorske visine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Avgust 31, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao ljudi, jel' može mala pomoć za ljude koji ne znaju Ivana niti čime se bavi, a naslućuju... da pravi vizire. Sad - jel' dečko pravi i za druge motore, ili..? Može li neki kontakt telefon, link, adresa...? Hvala, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima! Za Ivanov rad sam citao ovde na forumu i vidim da su svi generalno zadovoljni. Definitivno cu razmisliti o toj varijanti. Sto se MRA tice, trenutno mi nije frka za lovu( uletele mi neke pare od kojih sam se davno oprpstio) tako da obe njihove varijante su mi isto u opticaju. Visok sam oko188-189cm i mislim da ce mi svaka varijanta biti bolja od fabrickog vizira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ćao ljudi, jel' može mala pomoć za ljude koji ne znaju Ivana niti čime se bavi, a naslućuju... da pravi vizire. Sad - jel' dečko pravi i za druge motore, ili..? Može li neki kontakt telefon, link, adresa...? Hvala, pozdrav Ivan (Viziri) 064/28-47-847 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Septembar 1, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koje ti je godiste Transalp? Zavisi od godista Transalpa,model Variotouring posle 1994 je dosta kratak tj, iste visine kao fabricki samo krilce malo izviri. Ja ga imam i nije neka preterana razlika u odnosu na fabricki. Po meni, najbolja opcija bi bila imati krilce na Touring modelu koji je dosta visi, ako se vec montira da bi se zastitio od vetra. Ja sam vec mnogo vizira isprobao, ali kod MRA Variotouring nije nista kraci od Touring vizira. Takoreci Variotouring je Touring vizir na kome je jos dodato krilce . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koje ti je godiste Transalp? Zavisi od godista Transalpa,model Variotouring posle 1994 je dosta kratak tj, iste visine kao fabricki samo krilce malo izviri. Ja ga imam i nije neka preterana razlika u odnosu na fabricki. Po meni, najbolja opcija bi bila imati krilce na Touring modelu koji je dosta visi, ako se vec montira da bi se zastitio od vetra. Ja sam vec mnogo vizira isprobao, ali kod MRA Variotouring nije nista kraci od Touring vizira. Takoreci Variotouring je Touring vizir na kome je jos dodato krilce . Moram da te demantujem www.mra.de Kod Transalpa XL600V od 94-99 godiste Serijski je visine 330mm Touring 455mm Variotouring 345mm Kod Transalp XL650V Serijski je visine 375mm Touring 450mm Variotouring 385mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 2, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan ... i da dopunim... nije isti osecaj cak iako su iste visine... ono krilce pravi bas veliku razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 2, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Evo Ivanovog vizira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Dobar rad nema sta!! Zanima me jedna stvar. Jel bi morao da idem do Ivana da mi "uzme meru" ili on vec ima gotov kalup, pa samo da mi posalje na kucnu adresu?? Milose koja je visina tvog vizira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 2, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar rad nema sta!! Zanima me jedna stvar. Jel bi morao da idem do Ivana da mi "uzme meru" ili on vec ima gotov kalup, pa samo da mi posalje na kucnu adresu?? Milose koja je visina tvog vizira? On nema gotov kalup, vec ti radi na licu mesta, i to sve traje 2 sata (bar za moj motor nije imao kada sam ja radio pre 2 godine, za sada ne znam) Nemam pojma koja je visina, jer je radjen odokativno, tj. ja sam sedeo na motoru, i pokazao mu koliku visinu vizira zelim, a on je takav napravio, i mislim da je zbog toga najbolje da odes kod njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan miloshe odlicno je ovo ... i meni treba nesto tako,nemam bre gde da se sakrijem ispod ovog fabrickog... pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Dobar rad nema sta!! Zanima me jedna stvar. Jel bi morao da idem do Ivana da mi "uzme meru" ili on vec ima gotov kalup, pa samo da mi posalje na kucnu adresu?? Milose koja je visina tvog vizira? On nema gotov kalup, vec ti radi na licu mesta, i to sve traje 2 sata (bar za moj motor nije imao kada sam ja radio pre 2 godine, za sada ne znam) Nemam pojma koja je visina, jer je radjen odokativno, tj. ja sam sedeo na motoru, i pokazao mu koliku visinu vizira zelim, a on je takav napravio, i mislim da je zbog toga najbolje da odes kod njega. Razumeo! Hvala Milose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Septembar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kod Ivana na "klocne" i biće mnogo bolje On je na Medakoviću, ne šalje poštom već ugrađuje na licu mesta uz podešavanje, radi i ta "krilca"...tel. 064-2-847-847 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...