vld 20 Napisano Avgust 25, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kompletan originalni oklop za prvu generaciju Kawasaki KLE 500 1x kupola 2x oklopi oko rezervoara 2x oklopi ispod sedista 1x prednji blatobran (sa gvozdenim stabilizatorom viljuske) Stanje je odlicno i zainteresovanima mogu da posaljem i detaljnije slike. Cena je 350eur i nisam raspolozen da rasparcavam. Vladimir 0641179517 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 26, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite kolega , da nemate mozda u crvenoj boji ??? Na ovu se Fataju bube . ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 26, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nema repić sa štopaljkom!! Kako bi mi legla žuta na KLE....a šta posle sa mojim oklopom da radim? Šalim se.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Ma, ne breeee! Ovo je ljuta-zuta! Na nju se fataju ribe, ne bube... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan a šta da radim sa oklopom, kad sam prodao klea? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa ništa,,,đoramo se, moj je kao sa avatara, ne baš u perfektnom stanju...a ti zboriš još koliko trebam da doplatim, pa da se bacim u rebus! Pardon tek sada vidim da to nije upitao prodavac....ali i za njega isto važi kad si žedan..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da imam drugara koji je zainteresovan, jer su plastike zaista vrh i neobicne, boja je glanc nova rekao bih i nema sanse da proletis u gradu a da ne ostanes upamcen kao pojava ....da da pitacu ovog drugara koji sljaka u pcelarskoj zadruzi, siguran sam da ima stsljena kojima ce se ovakav oklop extra svideti ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Nema repić sa štopaljkom!! Kako bi mi legla žuta na KLE....a šta posle sa mojim oklopom da radim? Šalim se.. Jest' vala, nema repic... Dakle, skoro kompletan oklop za KLE! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 31, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Vladimire...a da ja lepo tebi dam KLE pa se ti zezaj, menjaj oklope, ma radi šta hočeš i da nešto polomiš imačeš drugi... Ti meni samo prepusti tu Afriku, nema potrebe da pored KLEa i još jednog oklopa imaš i nju! Ne moraš mi se zahvaljivati...ja, to, drugarski.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Septembar 8, 2009 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Posto sa Zemuncem nisam uspeo da postignem dogovor , oklopi su i dalje na prodaju. Ako ima zainteresovanih spreman sam i da popustim sa cenom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 8, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi moglo da se nabudzi na Arakisovog TA ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...