katerina 118 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Deonica puta vrlo lepa, interesantna za vožnju. Ove divne predele je greh da ja slikam ovako iz pokreta. VEVE SIGURNO IMAŠ PRELEPIH FOTOGRAFIJA OVOG PREDELA MOLIM TE POSTAVIH IH. Na cilju. Nije ni čudo što nam se Veve ne javlja, iz ovih lepota ko bi se vraćao u "civilizaciju", a da nemora. Ma koliko gladni bili, nismo želeli da počnemo ručak bez Gremlina, Zorana i ostalih dobrovoljaca koji su pomagali lepljenje gume. Ikebana, prava ikebana. Jagnjetina prste da poližeš. Kada sam pokazala gore predstavljenu sliku kolegama samo su me mrko pogledali i pitali a zar baš ništa nisu donela u džepu? Kako da im objasnim da smo polako natenane uživali družeći se sa jagom do duboko u noć. Nebi više hteli ni da razgovaraju samnom. Moralo se malo i zasladiti. Desert je Gremlin pravedno raspodelio. A ni kukuruz nije mogao da se neproba. Neki su rešili da malo povećaju bujnost svoje brade Tolike kalorije su morale hitno da se potroše ( i stariji su malo pomagali ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je za doručak ostalo od jagnjeta vidi se iz priloženog Za doručkom su se pravili planovi za taj dan. Kada dođe u naše godine, ni Veve neće želeti da se penje po šumama i gorama, već lepo da uživa planirajući šta će biti za ručak. I ondak, sat i frtalj kol'ko je is'o dogovor nismo nista jeli Riblja čorba i pečenea pastrmka. Kažu bila je dobra..... Pošto je Subotica mnogo zabačena iz ovog ugla, polako se spremamo za put. Pridružujemo se Zoranu i sa žaljenjem mašemo Sa Zoranom se pozdravljamo na autoputu, krećemo prema Smederevu, malo provozali se po centru grada (neplanirano), Kovin, Bavanište, Pančevo. Jabuka, na tako inspirativan naziv maesta morali smo malo odmoriti i ... Dalje se put može opisati kao mrak, komarci ko rode, neosvetljeni traktori i ostale radne mašine. Titel, Kać i Novi Sad. I taman smo mislili da smo bezbedni i da možemo mirno ići kući. Pravimo dužu pauzu na OMV pumpi sa velikom kafom bez šlaga (nestalo im je šlaga ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan nastavak sutra ajde katerina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan I evo napokon i ja završila svoj domaći. Pad je abby opisao i nebi da ponavljam ni ovako na tastaturi a kamoli na terenu. Mi se oporavljamo, pomalo još bolucka. I napamet nam ne pada idemo negde dok opremu ne dovedemo u red. Na motoru treba uraditi tek neznatne intervencije. Još nikako da dođe na red jer se Ferdinand naljutio - valjda se osećao zapostavljenim i rešio da privuče pažnju - crko regler. Operacija uspela uz svesrdnu pomoć drugara (Hvala Rajko , hvala Joška ) i angažovanje mog dragog (buba :-*) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo nema šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan :) Katerina, trazis fotografije u pravo vreme... stigli su mi objektivi sa popravke i jedva sam docekao da se rastrcim po sumi i fotografisem.... ovo je sve nedaleko od moje kuce.... kada budem isao na neko duze planinarenje postavicu fotografije veceg dela Jastrepca... P.S. nego, bas nesto razmisljam o tome koliko sam vas se uzeleo... ocete li vi ovamo ili cu ja tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Pošto nemamo opremu ( sa padom smo je lepo poderali), motor još nije za dužu vožnju sem za kratke lokalne vožnje. Moraćete Vi do nas. Palić je ovih dana prelep. Danas sam napravila par fotografija pa ću ih postaviti na Predlozima. Samo da malo zagolicam maštu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Veve nema ti ravnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 13, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o Brate!!!Kako!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Brate!!!Kako!?!? Nisi nindža pa ne znaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 13, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan evo uporedite prva je vevetova, a sledece dve (isto jezero smo slikali) su moje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Setovanje kamere i Photoshop su najveca chuda 21. veka... Veve, smanji malo SATURATION... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Septembar 14, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja mislim da je to cista sreca :) ... da ne kazem, usralo me.... nego Gremline, smanjio bih ja saturaciju ali mi je ovako nekako prijalo srcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sta poneti sa prezivljavanje u sumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 19, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan mozda repriza pocetkom oktobra????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan zlajo ja sam za..... oktobar je ovde takodje prlep..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan zlajo ja sam za..... oktobar je ovde takodje prlep..... danas smo te spominjali zema i ja ,kaze ne javljas se na poruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nam nedostajes. Ili dodji ili dolazimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Veve............prijatelju, fotografije su prelepe.........moracu da dodjem na obuku kod tebe. Pozdrav iz Afrike.................vidimo se nadam se u decembru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 24, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo cu reci QQ... fenomenalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, kad god dodjete uvek ste dobrodosli.... Ma Zlajo ja sve mislim da sam odgovorio zemi na poruku u vezi Zlatibora.... moguce da nije bilo signala u tom trenutku pa sam nesto zeznuo... al dolazite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, kad god dodjete uvek ste dobrodosli.... Ma Zlajo ja sve mislim da sam odgovorio zemi na poruku u vezi Zlatibora.... moguce da nije bilo signala u tom trenutku pa sam nesto zeznuo... al dolazite? veve,daj neke jesenje(citaj zimske) slike iz tvojih predela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, kad god dodjete uvek ste dobrodosli.... Ma Zlajo ja sve mislim da sam odgovorio zemi na poruku u vezi Zlatibora.... moguce da nije bilo signala u tom trenutku pa sam nesto zeznuo... al dolazite? veve,daj neke jesenje(citaj zimske) slike iz tvojih predela Nemoj da moramo mi da dolazimo da slikamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan evo ja juce ujutru prosetao malo oko kuce pa i zabelezio nekoliko lepih fotografija... Prijatelji, vidimo se uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Veve, ove slike su sjajne. Pa gde si bre ti, jesi li ziv, da se nisi ozenio? Nema te bre nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...