Arakis 6046 Napisano Avgust 25, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam još malo bolji, 01. februara sam i ja napunio 28 godina braka...pa ti vidi ;D A Veve je izgleda baš "pečen" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Eh, pa UBISTE ME sa ovim Jastrebcom........... Vidim i da se Mile "pokrenuo" ......nadam se da bar na autoputu "potera" poneki put i preko 75 km/h....... Ko je pobedio u sklekovima ? Drugari...........i Drugarice...........primite iskrene pozdrave od bikera samotnjaka iz daleke Afrike...... 1.pobedio veve u sklekovima 2.mile pegla 140-150 3.iskreni pozdravi africkom vuku samotnjaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Avgust 26, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan evo sada sam se spustio do grada pa odmah na net .... meni je bilo neopisvo drago kada ste dosli i stvarno sam bio presrecan kad sam vas video i stvarno sam proveo sa vama predivne trenutke.... ajde kad vam je dosadno vi se spakujte pa dodite opet... puno vas sve volim i pozdravljam.... do sledeceg vidjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo mala ispravka, i pored povece razlike u godinama u svoju korist, u sklekovima je pobedio Mile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan onog skakavca nisi pojeo, jelda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6310 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Samo batacice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 26, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan onog skakavca nisi pojeo, jelda? ??? ??? ??? ??? ??? ???nije,ali je skakavac pod stresom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ali fenomenalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan izmena na izmenu.... u sklekovima smo pobedili oboica jer smo po dogofvoru uradili 50 sklekova:) .. e da .... imam internet na jastrepcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6310 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Koji? 064 ili normalan? Mene zeza ImageShack da postavim svojih desetak slikica. Provod, sjajan, drustvo... Pa znate valjda, nisu ljudi nego ljudine /malo nezgodno zvuci ako bih rekao zene-zenetine ;D/. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan pa nije neka tica letacica, vise onako leprsa..... al bitno mi je za sada da samo doleprsa.... naleteo mi je neki posao pa mi je smor da dva pita dnevno idem do grada samo zbog slanja maila.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Provod, sjajan, drustvo... Pa znate valjda, nisu ljudi nego ljudine /malo nezgodno zvuci ako bih rekao zene-zenetine ;D/. jeste nezgodno,ali sta da se radi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan E da, mislim da sam negde procitao da mi se neko zahvaljuje na organizaciji.... moram da priznam da sam ja samo docekao goste a glavni organizator ( klope smestaja itd. ) bio je drug Zlaja e da, kad dolazite ponovo? za sledeci vikend najavljuju lepo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vratio sa moto skupa u Puli,kad idemo ponovo kod Veveta. Imam neke slike sa mora. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=38784.40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste se sjajno proveli a mogli ste i meni da javite da vam se prikljucim, bio sam blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste se sjajno proveli a mogli ste i meni da javite da vam se prikljucim, bio sam blizu. jel si ti ziv bre,da te nije zena stavila u kucni pritvor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste se sjajno proveli a mogli ste i meni da javite da vam se prikljucim, bio sam blizu. jel si ti ziv bre,da te nije zena stavila u kucni pritvor Pobegao sam iz spajiza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste se sjajno proveli a mogli ste i meni da javite da vam se prikljucim, bio sam blizu. jel si ti ziv bre,da te nije zena stavila u kucni pritvor Pobegao sam iz spajiza bar tu nisi bio gladan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6310 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan hihihihi, vec ga vidim kako se provlaci kroz onaj mali prozor, pa mu guza zapela ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Septembar 1, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hihihihi, vec ga vidim kako se provlaci kroz onaj mali prozor, pa mu guza zapela ;D ;D zapela...zapela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan hihihihi, vec ga vidim kako se provlaci kroz onaj mali prozor, pa mu guza zapela ;D ;D zapela...zapela Ma do guze nisam ni stigao, stomak me zeza ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6310 Napisano Septembar 2, 2009 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Namazi domacom masti, onda klizi. Cisto da znas za drugi put ;D ;D ;D Stoji ti levo od prozora ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Evo da odužim i ja svoj dug Ruka me više ne boli, pa sada mogu bezbrižno da kucam po tastaturi. Oko pola šest je bio start, pa pravac Pančevo. Ja obožavam predele oko Titelskog brega, pa ću vas sve malo udaviti sa kojom fotkicom. Naravno, zemo Aleksandra sa suprugom nas čeka na kafi. Mali odmor pa nastavak dalje. Na Lozovičkoj česmi se srećemo sa ostalim vinovnicima ovog susreta koji su dolazili iz Beograda. Posle osveženja nastavljamo dalje. Udobno ušuškana abby-ju iza leđa prihvatam se svojih zaduženja tokom vožnje - škljucanje fotoaparatom. Naglo stajanje! Šta je sada. Vlado silazi sa motora i vraća se peške nekih 20 m nazad, saginje i uzima nešto sa asfalta ??? Nećete verovati, otpala nam je poluga menjača. Kako ni sada nismo načisto. Da bi je vratili nazad, mora se skinuti nosač fuzastera ( a to je ....... pa nešto, prvo sam se pitala da li se to jede viljuškom, kašikom ili se na lebac maže? Neću da im se mešam u posao. Kao i svaki dobar suvozač ćutim i ako treba nešto pomažem). U pomoć stiže i Zlaja sa Mišinom sportBili torbom pa problem bude brzo rešen. Da bi se popravila putna bzina, prelazim kod Zlaje i Cece u auto sa sve prtljagom. Ubrzo stižemo i ostale, koji nas čekaju na naplatnoj rampi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Na benzinskoj samo se našli i sa Lelom i Vevetom. Da ne bi bilo da nismo radili ništa drugo sem vožnje, popili smo kaficu. Joj što volim ovakva putovanja, malo se voziš i mnogo družiš. Ovo mi je putovanje sa ubedljivo najmanjim brojem fotografija. Prosto zaboravim. Moram priznati da mi se ajkula mnogoooooo dopala. Pogotovo što nema menjanje brzina. Kako je dobro putovati motorom. Svi su lepo parkirali po sistemu desni žmigavac, skretanje na desno, penjanje na bankinu, prolazak između betonskih lopti popločanom stazom do divnog parking mesta tačno ispred kafea. A mi.......... krug oko bloka, traži parking. Kada smo stigli oni su već zauzimali mesta. a da nebude da njih niko neće da slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Septembar 7, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan I ponovo u kola do mesta gde smo izvršili manju nabavku Kada smo pokupovali sve što nam treba ( i ne treba ) i upakovali malog jagu, jedva smo to potrpali u kola. Šta bi bilo da smo išli na više dana. Morao bi Zlaja da nabavi i prikolicu. Ja sam ponovo punopravni član ekipe na dva točka. Čekajući Gremlina da zalepi gumu. Mislim da smo se nadali da će biti brzo gotovo. Neki još ni kacige nisu skidali. Deo ekipe je ostao sa Gremlinom kod vulkanizera, a mi smo nastavili dalje. Interesantna crkvica. Uskoro će je zameniti ona uobičajena koja upošte neće privlačiti pažnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...